FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV El e principala țintă a lui Becali în mercato » 8 note pentru fiecare calitate: "Viteză: 9. Tehnică: 8" + media finală

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 11:54

Adrian Rus (22 de ani) este principala țintă a lui Gigi Becali pentru mercato de iarnă. Eugen Neagoe l-a analizat punct cu punct pe stoperul despre care pariază că va ajunge titular la națională.

Sepsi Sfântu Gheorghe este una dintre revelațiile acestui sezon de Liga 1. Fotbaliștii lui Eugen Neagoe au atras atenția cluburilor importante. Stoperul Adrian Rus, titular incontestabil la naționala U21, se află pe lista de cumpărături a FCSB-ului.

Vicecampioana caută disperată un fundaș central, pentru a acoperi postul pe care a avut atâtea probleme în prima parte a campionatului.

Tehnicianul lui Sepsi l-a analizat pentru Gazeta Sporturilor pe Rus, pe care îl vede soluție la orice club important.

"E un jucător puternic, are și o viteză bună. Are un joc bun de cap. Tehnica de asemenea e bună pentru un fotbalist pe acel post".

"Va fi titular în naționala mare!"

Neagoe e convins că fundașul pe care FCSB a pus ochii va ajunge curând în atenția selecționerului pentru naționala mare:

"E un fotbalist în care eu cred mult, care poate ajunge la un nivel foarte mare. Poate fi titularul echipei naționale. Depinde de el, dar cred că poate ajunge rapid un fotbalist important, pentru că e extrem de serios. E un băiat de calitate, cu un caracter frumos". 

Notele lui Eugen Neagoe pentru Rus

  • Joc de cap: 8

"Stă foarte bine la acest capitol, pierde rareori un duel aerian. Însă cred că e loc de mai bine. Poate și din cauza experienței nu are o notă mai mare aici"

  • Forță: 9

"Îi dau această notă fără urmă de îndoială. Are doar 22 de ani, însă forța e impresionantă. Plus că poate crește"

  • Viteză: 9

"Chiar dacă e fundaș central, dezvoltă o viteză foarte bună. Sunt puțini stoperii cu o așa înălțime și forță care să aibă și viteză"

  • Piciorul drept: 9

"Are un joc de picior foarte bun. Dreptul este piciorul de bază"

  • Piciorul stâng: 6,5

"Pentru un fundaș central ca el ar fi bine să lovească mingea cu ambele picioare destul de bine. Aici mai are de lucrat, dar oricum este o îmbunătățire în ultima vreme"

  • Tehnică: 8

"Poate o să te mire nota, mai ales că discutăm despre un fundaș central. Nu vreau să induc pe nimeni în eroare, dar este un fundaș care are o tehnică deosebită"

  • Poziționare: 8

"Se achită foarte bine de sarcinile pe care i le trasez. Fiind însă tânăr nu poate avea o notă mai mare la acest capitol. Cu trecerea anilor va avea mai multă experiență și va sta și mai bine în teren"

  • Marcaj: 9

"Întotdeauna este atent la joc, știe bine ce are de făcut la fiecare fază fixă și nu numai. Nu-și pierde omul din marcaj"

Media: 8,31

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
158180581397392
Bala Nicolae  •  05 Decembrie 2018, 18:45

ALO d-nu antrenor la cat sunteti de galant cu acordarea notelor acest baiat RUS nu apucai dta sa-l antrenezi ca iera de la 15-16 ani umflat de cluburi mari ai caror descoperitori de talente perie fiecare satuc. RETINETI IN ROMANIA UN JUCATOR CARE A SARIT DE DE 20ANI SI NU A FOST MARITAT NU ESTE PT VEST SI RAMANE FATA BATRANA.

552926135050212
Roberto Bagio  •  05 Decembrie 2018, 18:39

Incetati odată ptr totdeauna!!*** ***, am spus si o sa o spun incontinuare, mare parte din stricaciunile fotbalului Românesc...este,sunt,gazetarii ăștia cu știrile lor ***...păi ba gagauzilor, ce *** ati facut voi bun ptr fotbalul nostru sărac în afara de a scrie inepții si scornii tot ce le poate debita *** ***!!AJUNGE!!!!S-A SATURAT,SCIRBIT LUMEA DE VOI!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

0.palmares.csa
0.palmares.csa  •  05 Decembrie 2018, 16:06
Postat de mosvasile pe 05 Decembrie 2018, 15:13

Inainte de meciul direct?Parca am mai vazut filmu'asta!Dar pe "nea Gigi" il stim ca e prevazator si hotarat sa cumpere si anul asta titlul de campiona!Asa ca nu sta el"cu mainile in san" si probabil ca deja tot felul de fosti fotbalisti au si plecat cu genti cu "dolaari"la ei,ca sa "umble"la fotbalistii echipei advese!Specialitatea casei!Aia- ca ar avea el cei mai valorosi jucatori-e vrajeala pentru gugustiuci!Afacerile sunt afaceri!Ce ne jucam?!

Ce sa faca si jiji!El n-are bani de Moet-uri pt arbitrii si jucatorii adversi.El le arunca momeala asta ca ii cumpara.Unii mai fraieri pun botul unii nu.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează