FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Elhamed explică situația negocierilor cu Dinamo » Un mic detaliu a stricat tot

Articol de - Publicat duminica, 19 iunie 2016 13:42

Abd Hatem Elhamed a fost împrumutat sezonul trecut de Dinamo de la Gent, iar la finalul campionatului i-a expirat împrumutul.

După terminarea contactului, Ioan Andone a anunțat că-l vrea înapoi la Dinamo, însă nu i s-a părut normal ca impresarul jucătorului să ceară comision după ce părțile se înțeleseseră.

Astfel, tehnicianul n-a mai vrut să continue discuțiile, deși mijlocașul de 25 de ani spune că și-ar fi dorit să rămână în Ștefan cel Mare.

Elhamed a explicat pentru GSP.ro cum au decurs negocierile și motivul pentru care transferul pare să fi căzut.

"Sunt dezamăgit pentru că voiam atât de mult să mă întorc la Dinamo. Pierd destul de mulți bani, dar nu-mi pasă. M-am și certat cu Gent și cu agentul meu ca să vin înapoi la Dinamo. Iar cei de la club nu au respectat lupta mea și un mic detaliu a stricat tot. Impresarul meu a renunțat la comisionul solicitat după nicio zi.

Viața e nedreaptă. Am transmis celor de la Gent că Dinamo trebuia să-mi trimită contractul până duminică spre a-l semna, însă nu a venit nimic. E clar că nu mai sunt dorit, din pacate. Când au luptat să mă aducă, am luptat și eu să vin la Dinamo.

Dar când nu au mai dat niciun semn, asta e lipsă de seriozitate. Eu încă mai aștept contractul, dar nu mai depinde de mine. Cele bune suporterilor și tuturor dinamoviștilor", a declarat Elhamed pentru GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
randoom_._
randoom_._  •  19 Iunie 2016, 18:28
Postat de robert1205 pe 19 Iunie 2016, 18:02

ALO ! DINAMO ! Ce mai asteptati ?!? Oare totul a fost o vrajeala/telenovela pentru suporteri.

evident. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robert1205
robert1205  •  19 Iunie 2016, 18:02

ALO ! DINAMO ! Ce mai asteptati ?!? Oare totul a fost o vrajeala/telenovela pentru suporteri.

idi53
idi53  •  19 Iunie 2016, 14:09

Nea Ando calca pe orgolii si -l readu pe Elhamed la Dinamo!AVEM MARE NEVOIE DE EL!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează