FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Eric de Oliveira rupe tăcerea: „Am 85 de kilograme! Dacă beau apă mă îngraș, dacă dorm mă îngraș”

Articol de - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 10:35 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 17:19

Eric de Oliveira (34 de ani), actualul fotbalist al celor de la FC Voluntari, a vorbit în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” despre problemele pe care le are cu kilogramele.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Toată lumea spune despre tine că ești gras.
- Ha, ha, ha! Eu am fundul mare, corpul meu nu e făcut în sală, e așa de când eram mic. Nu mi-a plăcut niciodată sala, dar acum fac de menținere. Eu m-am accidentat din cauza kilogramelor. Aveam 72 de kilograme și trebuia să câștig masă musculară. Mi-au dat creatină și într-o lună am luat 7 kilograme și mi-am rupt genunchiul.

- Zi-mi...
- Mi-am menținut greutatea mereu la 80-82. După a doua accidentare din Arabia Saudită mi-a fost foarte greu să mai dau jos. Greutatea mea optimă e 84 de kilograme, la 1,76 metri. Acum am 85 de kilograme. E greu să-l dau jos. Eu dacă beau apă mă îngraș, dacă dorm mă îngraș! Trebuie să fac mereu mișcare.

- Cristi Pustai a fost primul antrenor care te-a criticat pentru kilograme?
- Da. Nea Cristi a fost un tată pentru mine, dar a greșit că s-a dus la televizor să mă certe. Trebuia să mă certe acasă dacă nu-i convine ceva. Problemele rămân în familie, nu la televizor. Televiziunea e la putere, iar lumea dacă are dubii spune ce se aude. Eu le-am dat mereu peste nas celor care m-au criticat. Mi-am făcut treaba.

N-am încercat droguri niciodată, chiar dacă am avut ocazii. Niciodată nu m-am drogat. Eu n-am băut cafea 25 de ani, alcool nici atât
Eric de Oliveira

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Acoperișul de pe Arena Natională stă să ne cadă în cap înainte de Euro! Detalii șocante + cum au reacționat Firea și Nicușor Dan

EXCLUSIV Șocul carierei pentru un jucător important din echipa națională: „Am jucat pe fals! Am aflat după 20 de ani, dintr-o carte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close