LIGA 1  ·  REVENIRE

EXCLUSIV Eugen Neagoe face ablația luni » Prima reacție a antrenorului: „Medicii mi-au spus că pot reveni pe bancă imediat”

Articol de — Marti, 13 August

Eugen Neagoe (51 de ani) și-a reziliat contractul cu Dinamo, iar luni va face ablația la Centrele Ares din Spitalul Monza din București. 

Medicul care va face intervenția e grec și vine special din Grecia pentru Eugen Neagoe. Dimitrios Lysitsas este numele lui. Cel mai probabil antrenorul va fi externat marți. 

„Sunt foarte bine. Am stat de vorbă cu mai mulți medici, care m-au sfătuit să fac această intervenție. Voi scăpa de orice altă problemă, chiar și de o intervenție în viitor a pacemakerului. 

Medicii chiar mi-au spus că după această intervenție pot reveni imediat pe banca tehnică, însă nu vreau să mă grăbesc. Stau să mă odihnesc. Vom vedea din iarnă ce va fi. Le urez succes celor de la Dinamo. Sper ca echipa să revină acolo unde îi e locul pentru că fotbalul românesc are nevoie de cluburile mari acolo”, a declarat Eugen Neagoe pentru GSP.ro.

De aceeași intervenție au avut nevoie de-a lungul timpului George Țucudean și Marian Drăgulescu.

Locul lui Neagoe pe banca roș-albilor va fi luat de Dusan Uhrin jr.. Cehul a ajuns astăzi în România și în orele următoare va semna contractul cu Dinamo. (Detalii AICI)

Citește și:

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere: Florin Prunea vrea să-l îndepărteze pe Bogdan BălănescuPolițiștii din Mamaia au tras pe dreapta o mașină, după ce au văzut o femeie care urla de mama focului pe geam. Când s-au apropiat de automobil, au rămas mască! Cine era de fapt pasagera

Libertatea

Comentarii (1)

Marius-Adrian Creţu  •  13 August 2019, 18:58

Multă sănătate ... EUGEN NEAGOE!!!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:30 Fotbal, Liga 2

U Cluj - SCM Buzău

Digi 1, Telekom 1, Look
18:00 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Voluntari

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Gaz Metan - FCSB

Digi 1, Telekom 1, Look
22:00 Fotbal, La Liga

Barcelona - Betis

Digi 2, Telekom 2, Look
22:00 Fotbal, Ligue 1

PSG - Toulouse

Digi 3
Program TV complet

Liga 1