FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV » FABULOS De ce l-a pierdut Botoșani pe Roskopf: „N-am știut cum să le traduc celor de la Boca faptul că președintele taie lemne” :)

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2019 10:56

Transferul lui Matias Exequiel Roskopf (atacant de 21 de ani) la Hermannstadt în loc de FC Botoșani, cum a fost ideea inițială, naște multe discuții, mai ales după ce Valeriu Iftime a declarat că nu l-a luat pentru că echipa ar fi intrat în insolvență, lăsând să se înțeleagă că ar avea un salariu foarte mare. 

Florin Manea, impresarul jucătorului, a ieșit pentru a expune varianta sa. Îl avertizează pe Iftime că se află în necunoștință de cauză și povestește câteva detalii ce pun FC Botoșani într-o lumină proastă, cu iz de amatorism, din cauza președintelui Cătălin Anton. 

„Domnul Iftime e într-o mare eroare. Nu existau clauze ascunse la transferul lui Roskopf, aducerea nu s-a făcut doar fiindcă președintele de la Botoșani, Anton, avea de tăiat lemne. Asta mi-a zis, să amânăm pentru că era ocupat cu tăiatul lemnelor.

Hermannstadt nu intră în insolvență. Condiția unică pusă de Boca a fost ca jucătorul să nu poată fi dat afară timp de 2 ani și jumătate. E o condiție normală în contractele cu echipele mari. Așa e la fotbal, nu e ca atunci când tai lemne”, a zis Manea pentru GSP.RO. 

Roskopf câștigă la Hermannstadt 5.000 de euro lunar, iar Boca a păstrat 40% din drepturile federative ale jucătorului, tocmai ăsta fiind și motivul pentru ca Boca a impus ca fotbalistul să nu poată fi dat afară 2 ani și jumătate. Dacă FC Botoșani îi rezilia contractul în această perioadă, trebuia să achite 400.000 de euro despăgubire către Boca. 

400.000 €este cota lui Roskopf, conform transfermarkt.com

„L-am adus pe Roskopf la Hermannstadt până la urmă pentru că nu am știut cum să le traduc oficialilor de la Boca că președintele de la Botoșani taie lemne :)” Florin Manea

„Dacă cei de la Hermannstadt au acceptat foarte bine, dar să nu intre în insolvenţă. Aşa se întâmplă în România. Cred că şi în cazul lor a fost la fel. Dacă ei şi-au permis să ia un fotbalist în asemenea condiţii, înseamnă că suntem în lumi diferite. Asta e opinia mea” Valeriu Iftime pentru ProSport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
bratia2003
bratia2003  •  24 Februarie 2019, 17:50

Nu este o problema ca "presedintele" taie lemne ci de UNDE taie lemne.

88gore88
88gore88  •  24 Februarie 2019, 13:57

Aflăm și de Ieftine sau Anton peste 2-3 ani cum și-au creat afacerile și ce pușcărie ii paste și se duce *** tot...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pupufcu
pupufcu  •  24 Februarie 2019, 13:29

Tipul asta nu avea unde/cum sa joace in actuala echipa. Joaca Fulop U21 varf improvizat, desi se vede ca nu se simte bine acolo. Din 2018-2019 se incepe cu 2 de U21 in teren, unul obligatoriu tot meciul. Se adauga si regula max. 4 jucatori non UE.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează