FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB nu poate juca la Pitești » O singură variantă rămâne în picioare pentru echipa lui Becali

Articol de , , - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 09:56

Gigi Becali vrea să mute FCSB la Pitești, însă acolo ar juca a doua zi după FC Argeș, deci pe un teren prost. La Giurgiu e imposibil, întrucât Astra are programat un meci în aceeași etapă în care evoluează și steliștii acasă.

Gigi e convins că FCSB va juca la Pitești restul partidelor de anul acesta, însă arena "Nicolae Dobrin" nu e la discreția roș-albaștrilor. FC Argeș, clubul "titular" pe stadion, evoluează în Liga a 2-a și are programată o partidă acasă în aceeași etapă în care trebuie să evolueze și roș-albaștrii pe teren propriu. Pe 8 decembrie se va juca Argeș-Pandurii, a doua zi va fi FCSB-Viitorul.

Ceea ce înseamnă că steliștii vor juca pe un teren deja stricat de partida de "B", mai ales că vremea o să fie rea, va contribui și ea la deteriorarea gazonului. Altă variantă pe care o luase Gigi în calcul, stadionul din Giurgiu, e exclusă. Astra și FCSB joacă acasă în aceeași rundă, ba chiar și în aceeași zi! Pe 9 decembrie va fi Astra-Chiajna, de la 17:00, apoi FCSB-Viitorul, de la ora 20:00! E imposibil să se împartă terenul pentru ambele jocuri.

Unica soluție cu adevărat la îndemână o constituie încă un exil la Voluntari, unde au mai evoluat steliștii. Au jucat însă prost și Becali ține cont de asta, crede că stadionul "Anghel Iordănescu" nu e potrivit, chiar dacă e aproape de casa lui. Trupa lui Dică a remizat cu Botoșani la Voluntari, 2-2, după ce bucureștenii conduseseră cu 2-0, și a pierdut, surprinzător, cu Chiajna, 0-1. Gigi e convins că revenirea acolo ar periclita rezultatele din ultima parte a anului.

Unde ai vrea să joace FCSB meciurile de acasă până când "se repară" Arena Națională?

Pitești
Giurgiu
Voluntari
Buzău

Vezi și: Demers inedit al șefilor FRF » Intră la negocieri cu Primăria Capitalei

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (32)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  16 Noiembrie 2018, 18:51
Postat de ropo pe 16 Noiembrie 2018, 16:38

Ce rusinos ,sa te numesti fcsb si sa n ai unde juca

Mai rusinos e sa fii rinam0, sa nu mai iei un titlu de 13 ani si sa nu prinzi macar playoff-ul! Si sa mai fii si sutinut de o multime de coprofagi!

917354354952688
Marian Andrei  •  16 Noiembrie 2018, 17:39
Postat de ropo pe 16 Noiembrie 2018, 16:38

Ce rusinos ,sa te numesti fcsb si sa n ai unde juca

*** *** ***... PAI BA ASA CUM JOACA STEAUA TOT TIMPU IN DEPLASARE SI TOT SE BATE LA TITLU VOI CU TOTI SUPORTERI VOSTRI CU GROAPA VOASTRA *** SI TOT LA RETROGRADARE VA BATETI...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ropo
ropo  •  16 Noiembrie 2018, 16:38

Ce rusinos ,sa te numesti fcsb si sa n ai unde juca

Vezi toate comentariile (32)
Comentează