FOTBAL  »  Superliga  »  TRATATIVE

Demers inedit al șefilor FRF » Intră la negocieri cu Primăria Capitalei

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 09:04

Desele probleme de la gazonul Arenei Naţionale şi-ar putea găsi o rezolvare inedită.

Federaţia Română de Fotbal ar intenţiona să pornească negocieri cu Primăria Capitalei pentru a primi în administrare stadionul, conform TV Telekom Sport. 

Acest lucru nu s-ar putea realiza prin atribuire directă, ci prin intermediul unei licitaţii. Acesta a şi fost motivul pentru care Cris Garden, firma care s-a ocupat de gazon până vară şi care avea contract cu FCSB, care obţinuse direct, fără licitaţie, de la Primărie mentenanţa gazonului, a decis să renunţe de bună voie la el după investigaţia Gazetei Sporturilor, care a dezvăluit modul în care Firea a acordat contractul clubului patronat de naşul ei, Gigi Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
whiteredarad
whiteredarad  •  16 Noiembrie 2018, 10:30

E bine si corect ceea ce scrieti : "firma care s-a ocupat de gazon până vară şi care avea contract cu FCSB, care obţinuse direct, fără licitaţie, de la Primărie mentenanţa gazonului, a decis să renunţe de bună voie la el după investigaţia Gazetei Sporturilor, care a dezvăluit modul în care Firea a acordat contractul clubului patronat de naşul ei, Gigi Becali.". E corect, dar traducerea se face in modul corect cauza efect : GSP este direct implicata in starea in care se afla , azi, gazonul de pe Arena Nationala. Un site sportiv nu s-a interesat sa fie buna starea gazonului arenei, ci de cine in ingrijeste- si o facea, se pare, bine-, ci de formele juridice. Firma respectiva,...sictiritra,ca nu avea mare castig, care nu traia din contractul ala, a rupt intelegerea. Cum in Romania o licitatie dureaza, si pina se face...treaba "legal si corect", patrimoniul ( cititi...gazonul ) se distruge, prin "contributia directa" a GSP, gazonul Arenei Nationale s-a facut , la propriu si la fifurat...praf. Si e vorba de obiectul muncii al unui site de sport, care traieste din asta, GSP, de arena unde joaca Echipa nationala si mari cluburi meciuri de campionat sau europene, care produc "materia prima sportiva " pentru GSP. Bravo GSP ati produs ceva...adica ati distrus !

moartea_din_vaslui
moartea_din_vaslui  •  16 Noiembrie 2018, 09:41
Postat de lapusneanul pe 16 Noiembrie 2018, 09:35

"articolul nu are inca nici un comentariu "... pai ce, asta e articol ? ati dat o STIRE cu " S-AR putea si vreti sa se comenteze ? :)

Prostălăule!

lapusneanul
lapusneanul  •  16 Noiembrie 2018, 09:35

"articolul nu are inca nici un comentariu "... pai ce, asta e articol ? ati dat o STIRE cu " S-AR putea si vreti sa se comenteze ? :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează