FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Filipe Teixeira, curtat intens și la 38 de ani! După CFR Cluj, și FC Botoșani „tânjește” după vedeta de la FCSB

Filipe Teixeira și-a încheiat contractul cu FCSB // FOTO: GSP
Filipe Teixeira și-a încheiat contractul cu FCSB // FOTO: GSP

Articol de - Publicat marti, 21 mai 2019 23:41

Filipe Teixeira, 38 de ani, și-a încheiat contractul cu FCSB, însă echipele din România sunt în continuare cu ochii pe el. După CFR Cluj, și FC Botoșani „tânjește” după mijlocașul portughez. 

Chiar Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, este cel care e tentat să-l aducă pe Teixeira în Moldova. 

„E interesant-foc, nu doar interesant, dar acum să vedem ce solicitări ar putea să aibă. În plus, am stabilit cu Liviu Ciobotariu ceva legat de tinerii jucători, să vedem cum ne încadrăm cu planurile pentru noul sezon”, a spus Valeriu Ifitme, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Dan Petrescu l-ar vrea la CFR Cluj

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a anunțat după înfrângerea cu FCSB, 0-1, în care chiar Teixeira a marcat golul victoriei, că și-ar dori să-l aibă în echipă pe veteranul de 38 de ani. 

„Dacă e liber, îl iau cu mine în autocar acum şi plec cu el la Cluj. Nu am ştiut că e liber. El e un jucător de clasă. Cred că după acest gol, cei de la FCSB se vor gândi mai mult”, spunea „Bursucul” duminică seara. 

teixeira AR FI VETERANUL VIITORULUI SEZON

Dacă va rămâne în România, Teixeira va deveni liderul de vârstă al următorului campionat. Era devansat de un singur nume, Attila Hadnagy, care e născut cu o lună mai devreme decât Filipe, dar atacantul lui Sepsi a anunțat că s-a retras din activitate, iar meciul cu FCSB, încheiat 1-5, a fost ultimul bifat de el. 

Vezi și: Filipe Teixeira all-time » Serie impresionantă de recorduri stabilite de omul pe care Becali îl lasă liber

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
103218647204174
Robokup Doru  •  28 Mai 2019, 18:30

Teixeira este un artist Sper sa mai rămână în România

shark_34
shark_34  •  22 Mai 2019, 12:19

Mari proști sunt Mimi și Gigi sa nu-l tina pe Teixeira.

prolificul
prolificul  •  22 Mai 2019, 12:03
Postat de chromophobia pe 22 Mai 2019, 07:44

Inca o dovada ca Becali nu stie fotbal nici 1% pe cat crede el ca stie.Teixeira alearga si are rezultate bune mai mult decat toti colegii lui.Daca eram patron si aveam in echipa pe Teixeira,ii faceam contract pana se retragea,nelimitat.Il tineam si la club dupa retragere ca preparator fizic sa-i invete pe romani talentul sau + cum trebuie sa lucreze pt a mentine corpurile asa bine pt fotbal.

Ai dreptate insa nu mai e jucator de un meci intreg,nu mai poate duce,pentru o repriza e perfect,oricum Becali face ce vrea el fara sa tina cont de parerea cuiva,asta e!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează