FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Florin Bratu încearcă să-i liniștească pe fani după plecarea lui Mahlangu: "Am făcut rost de bani și vom aduce pe altcineva" » Prima reacție despre mutarea lui Nistor la FCSB

Bratu și Mahlangu au colaborat excelent în lunile în care au lucrat împreună // FOTO: Raed Krishan
Bratu și Mahlangu au colaborat excelent în lunile în care au lucrat împreună // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 24 august 2018 08:48

Florin Bratu nu se sperie după plecarea lui May Mahlangu la Ludogoreț și spune că Dinamo va transfera pe cineva zilele viitoare. 

Dinamo l-a vândut pe May Mahlangu la Ludogoreț Razgrad, pe 500.000 de euro, și a purtat discuții pentru vânzarea lui Dan Nistor la FCSB. Ultimele evenimente nu-l sperie însă pe antrenorul "câinilor", Florin Bratu, care spune că echipa va fi întărită în zilele următoare cu un jucător de valoare apropiată de cea a lui Mahlangu.

- Domnule Bratu, cum vă simțiți când ați pierdut un om foarte important, iar un altul a fost la un pas să fie dat la marea rivală?
- Cum adică?

- Păi, Mahlangu a fost deja vândut la Ludogoreț, iar Gigi Becali a anunțat public că-l dorește pe Nistor. Statisticile arată că ei sunt cei mai buni dinamoviști din acest sezon.
- Da, ai dreptate, așa este. Ce pot să zic...? Cluburile de fotbal din România trăiesc și din transferuri. Am făcut rost de bani și vom aduce pe altcineva bun în locul lui May. Ne vom întări.

"E mai motivat acum!"

- Totuși, poate cel pe care îl transferați nu se va acomoda imediat.
- Există un risc, e adevărat, dar nu avem ce să facem.

- Dumneavoastră ați fost de acord cu vânzarea lui Mahlangu sau nu ați fost consultat?
- Da, am fost de acord. Am fost întrebat de cei din conducere. Nu se pune problema să nu fiu întrebat. La Dinamo ne consultăm în orice problemă.

- Ce înseamnă pentru dumneavoastră, ca dinamovist, ca liderul din teren al echipei să negocieze cu FCSB?
- Nu vreau să comentez acest subiect. Eu am meci sâmbătă cu Hermannstadt și îmi pregătesc meciul. Nu vreau să intru în alte detalii.

- Este și Nistor inclus în pregătirile pentru partida cu Sibiu? S-a vorbit despre anumite proteste ale sale la antrenament.
- Normal că este inclus și el! Nu e nimic adevărat! Nistor nu e genul acesta de jucător. Dan se pregătește exemplar și este chiar mai motivat ca până acum. Cel puțin așa mi se pare mie, că își dorește și mai mult ca până acum să dovedească.

6,60
este media notelore GSP a lui Mahlangu, fiind a doua cea mai bună medie din lotul dinamovist

3 goluri
în 62 de meciuri a marcat Mahlangu în Liga 1, all-time

Vezi și: EXCLUSIV Dan Nistor rupe tăcerea, după oferta primită de la Gigi Becali: "Vă dați seama în ce situație sunt eu?"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ray51
ray51  •  24 August 2018, 16:59

Un management mai impotriva propriei echipe, n-am vazut de multa vreme. In perioada anilor '90 directorii puneau mana pe pachetul majoritar de actiuni si-si distrugeau propria societate a.i. pe ruinele sau din ruinele ei sa se nasca propriul vitel de aur.

rocky2
rocky2  •  24 August 2018, 16:53

Sunt curios din cei 500k, cat vor fi dati pe jucatorul cu care se vor intari! Dar am si o premonitie ca nu va da nimic, sau chiar nu va aduce pe nimeni!

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  24 August 2018, 13:56

fecesebe nu se califica ,marele crestin trebuie sa stie ca in viata totul se plateste iar el e facut din rau .*** e posibil sa-l vanda pe ianis la fecesebe dupa meciul direct ,depinde de rezultat !!!!!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close