FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Florin Prunea a fost oprit de poliție și a rămăs fără carnet: „Am suflat, n-am opus rezistență, m-au dus la IML”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2020 10:15 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 14:32

Florin Prunea, 51 de ani, fostul portar al echipei naționale, fost angajat la Federației Române de Fotbal, iar în ultimii ani în mai multe funcții de conducere în executivul mai multor cluburi din Liga 1, a participat la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Florine, chiar voiam să te întreb. Fără permis cum ai rămas?
- Am fost la un meci de old-boys la Ploiești. Am stat acolo la masă și am băut o jumătate de pahar de bere. Când să mă scol de la masă apare Doroftei. "Florineeeee, fratele meu! Ce faci? Nu ne-am văzut... Hai, stai cu mine să bem un pahar de vin". "Nu stau, că sunt cu mașina". "Te rog eu frumos, doar dai noroc și-ai plecat". "Nu stau, sunt cu mașina. Am băut și juma de pahar de bere". Am stat... Am băut o gură de vin. Am plecat spre București.

- Singur?
- Cu ziaristul Daniel Nanu în dreapta mea. "Du-mă, Florine, și pe mine până în Colentina". "Daniele... Te rog eu frumos, vreau să las mașina că e plin de poliție prin oraș". L-am dus pe Daniel până în Colentina, la 50 de metri după ce l-am lăsat, m-a tras pe dreapta. "Ați consumat?". "Am consumat!". Am suflat, n-am opus rezistență, m-au dus la IML. S-au urmat procedurile și am fost judecat. Nu mi-au dat cu suspendare, nici muncă în folosul comunității, mi-a dat nouă luni cu amânarea pedepsei. Nu e vorba de cazier.

- Pancu spunea că e o tâmpenie...
- Cea mai mare tâmpenie și o spun tuturor: să nu se mai suie băuți la volan! E cea mai mare nenorocire! Un an de zile am stat fără să conduc. Un an de zile! Am avut șofer, l-am plătit... E cea mai mare tâmpenie și cea mai mare prostie. O lași acolo, chemi Uber, chemi taxi, dai 12 lei, 15 lei și aia e... Ai închis-o, te duci acasă la familie și îți vezi de treabă.

Ce alcoolemie avea când a fost prins

Pe 17 decembrie 2018, în jurul orei 02:00, Florin Prunea a fost prins conducând mașina personală sub influența băuturilor alcoolice.

„Testarea acestuia cu aparatul alcooltest 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceste aspecte reieșind din procesul-verbal de constatare a infracțiunii flagrante și buletinul de analiză toxicologică emis de aparatul etilotest. Inculpatul a fost condus la INML în vederea prelevării mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În urma prelevării mostrelor de sânge la INML, s-a stabilit că inculpatul avea la ora 03.00, o alcoolemie de 1,40 gr. ‰, la ora 04.00, o alcoolemie de 1,25 gr. ‰, astfel cum rezultă din buletinul de analiza toxicologică”, se arată în sentința lui Prunea.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Ioanițoaia l-a provocat pe Borcea în platou: „Hai, zi-mi cum a fost cu trabucul stins pe fruntea lui MM!”

VIDEO. Dan Negru i-a dezvăluit lui Ioanițoaia: „Am o poveste cu Gigi Becali și nu știu dacă să v-o zic sau nu... N-a vrut să știe lumea”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
891931280896964
Nicu Ivanus  •  31 Decembrie 2020, 13:35

Vai de capul lui...ne-a luat de proști...

mal.
mal.  •  31 Decembrie 2020, 12:26

A băut puțin... numa’n buze! Ne ia de prosti! Nu cumva a mâncat și ceva castraveți acri? (altă poveste a profesioniștilor!). Dacă Prunea, sau AM Prodan, sau alții ca ei vă povestesc ca au zburat calare pe un nagâț, sunteți in stare sa publicați asta pe prima pagina!

965157786852203
Catalin Arhire  •  31 Decembrie 2020, 11:32

"Nu mi-au dat cu suspendare, nici muncă în folosul comunității, mi-a dat nouă luni cu amânarea pedepsei." Asta-i prost tare ... amanarea pedepsei inseamna suspendarea ei adica ai luat cu suspendare !Si cand spui "juma de pahar de bere" si "o gură de vin " dar tu ai o alcoolemie de 1,40 gr. ‰ ... asta inseamna ca paharul ala de bere avea vreo 4L iar "gura" aia a luat vreo 0.5L de vin !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează