FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO. Ioanițoaia l-a provocat pe Borcea în platou: „Hai, zi-mi cum a fost cu trabucul stins pe fruntea lui MM!”

Mihai Stoica și Cristi Borcea au avut un conflict violent, în perioada în care primul era la Urziceni, iar al doilea o finanța pe Dinamo
Mihai Stoica și Cristi Borcea au avut un conflict violent, în perioada în care primul era la Urziceni, iar al doilea o finanța pe Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2020 19:43 / Actualizat miercuri, 30 decembrie 2020 20:41

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, a făcut aproape 5 ani de închisoare pentru deturnare de fonduri, fals în acte, înșelăciune și prejudicierea statului. El a dezvăluit în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.RO, cele mai mari regrete ca oficial al clubului din Ștefan cel Mare, vorbește deschis despre conflictul cu Mihai Stoica și anunță că niciodată nu se va mai întorce în fotbalul românesc!

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Cristi, tu poți să acuzi că unul din titlurile lui Dinamo a fost furat? Poate ăla cu Urziceniul?
- Nu, nea Ovidiule. Nu. Acolo nu mă iau după tâmpenii. Acolo a fost.... S-au aliniat să-l dea afară pe Simao...

- S-au aliniat împotriva voastră?
- Păi, stai puțin. Era 3-1. Eu tot timpul am câștigat campionate și am pierdut campionate. Războaiele se câștigă cu tipicăreală! Deci noi aveam 3-1, iar Mircea Rednic le-a spus și înaintea meciului cu Timișoara... Le spusese înainte și vorbisem și eu cu el. "Cristi, Urziceniul joacă pe Bilașco, pasă lungă". Noi îl aveam pe Tamaș, care era în echipa națională. Era cel mai bun fundaș stânga din România. Și i-a dat Tudor cartonaș galben în minutul 88. Cum să nu fie ghinion?! Și-a stat cu Urziceniul!

- Aha!
- Nea Ovidiu, cum să nu fie ghinion și blestem când în trei săptămâni noi aveam patru puncte față de Urziceni. Iar în trei săptămâni, trei jucători cei mai importanți, Bratu, golgeterul campionatului, Lobonț și Pulhac, pe fiecare săptămână, nu fac o accidentare simplă, fac ligamente încrucișate! Trei jucători!

- Nu-mi mai aduceam aminte asta.
- Bratu dă gol la Cluj și face ligament încrucișat....

- Parcă ești istoria fotbalului românesc.
- Ce să facem? După Lobonț și după Pulhac.

- Dar n-a contat și Dan Petrescu?
- A contat, normal. E cel mai bun! Nu vezi că din orice face să joace! Nea Ovidiu îți dai seama cât de diabolic e și ce deștept e?! El după meciul cu Steaua a câștigat și și-a atacat echipa. Ca să-i țină în priză!

- Dar legat de meciul cu Urziceni, povestea cu MM e reală?
- M-am împăcat cu MM Stoica!

- Hai, zi-mi cum a fost cu trabucul stins pe frunte.
- Ha, ha, ha. Tot nu te-ai lăsat de obiceiurile de la Proces și de la Recurs. A fost o discuție... Nu i-am stins trabucul. Ne-am certat.

- De mamă?
- De toate! Ha, ha, ha!

- Ai stat 17 ani în fotbal, nu te mai întorci niciodată?
- Nu, nu! E exclus...

- Eu știu ce vor suporterii!
- Știu, știu. Am trecut prin prea multe ca să mai mă întorc.

- Cel mai mare regret care e?
- Că n-am mers în Liga Campionilor, nea Ovidiu! Ce să mai... N-am ajuns. Ne-am pregătit, am luat campionatul, am jucat preliminarii, dar n-am ajuns.

EXCLUSIV. Laurențiu Reghecampf, la 7 ani după cel mai dubios meci al său din Liga 1: „Am învățat multe, iar în seara aia Gigi a avut probleme mari”

EXCLUSIV. Ziua care i-a schimbat cariera lui Florin Prunea: „M-am dus la Steaua și mi-au zis: «Băi băiatule, du-te și apucă-te tu de altceva!». Plângeam de rușine”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (36)
alex_x
alex_x  •  02 Ianuarie 2021, 08:36

Penalul asta e invitat? Nea Ovidiu, sau cum te or fi numind oamenii... Ești penibil. În loc sa faci ceva creativ, un punct de plecare pentru resetarea ordinii, a bunului simt, a normalității dumneata aduci un pușcăriaș pentru circ.... Asta vor sa vadă suporterii? Penalul asta cu potlogariile lui? Păcat de tara ca are asemenea ***. Dacă un ziarist reputat cum te pretinzi, face asemenea golanii ce pretenții sa mai am de la restul... Tara asta nu mai are scăpare.... E sortita eșecului....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ang3ldev1ls
ang3ldev1ls  •  01 Ianuarie 2021, 19:38

Hal de jurnalist, *** ***...la varsta lui, nu gaseste decat astfel de subiecte. La asa ziaristi, asa fotbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10208967267314720
Dino Alex  •  01 Ianuarie 2021, 12:37

Ce face "reedicarea" din om... Nu mai vrea fotbal, meciul cu urziceni e roz, ii aduce aminte ioanitoaia de penalty la niculae si borcea se face ca ploua. Afara ploua!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează