LIGA 1  ·  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță a spart banca pentru Florin Prunea! Îi dă cel mai mare salariu de când e patron la Dinamo

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 12:55

Florin Prunea, 50 de ani, a fost numit oficial ca manager general la Dinamo, la insistențele finanțatorului Ionuț Negoiță.

Potrivit surselor GSP.RO, Ionuț Negoiță a făcut un efort financiar considerabil pentru a-l aduce pe fostul portar. Astfel, Prunea a semnat pentru un o sumă lunară de 5.000 de euro. Acesta este cel mai mare salariu pe care Negoiță i l-a dat unui conducător de când este patron al clubului alb-roșu.

În comparație, Bogdan Bălănescu, directorul general, și Ionel Dănciulescu, directorul sportiv, sunt plătiți cu 1.500 de euro pe lună.

Va reuși Prunea să readucă la Dinamo pacea și play-off-ul?

DA, Negoiță a mutat inspirat
NU, criza va continua

Citește și:

Florin Prunea, dezamăgit de suporterii lui Dinamo: „Mi-au lăsat un gust amar, problemele nu se rezolvă dacă dai foc la hotelul lui Negoiță” + încredere totală în Eugen Neagoe!La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (14)
gicapuia  •  12 Iunie 2019, 16:34

Prunea ?!?!?!?!?! Pazea buzunarele !

martinpen  •  12 Iunie 2019, 16:34

Crede cineva ca daca Prunea sau altul ia bani mai multi, face mai multa treaba? Doar vorbe si promisiuni... Trebuie sa alegi un om de calitate, nu unul care doar promite ca va darama muntii...

Dan Dumitrescu  •  12 Iunie 2019, 16:04

Bine ca vorbiti de salarii si sponsori dar de buget de transferuri nu aveti habar. Dar poate ca nici nu exista si atunci scrieti si voi despre subiecte ce nu intereseaza pe nimeni.

Vezi toate comentariile (14 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1