FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, dezamăgit de suporterii lui Dinamo: „Mi-au lăsat un gust amar, problemele nu se rezolvă dacă dai foc la hotelul lui Negoiță” + încredere totală în Eugen Neagoe!

Florin Prunea // foto: Gazeta Sporturilor
Florin Prunea // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2019 19:56

Florin Prunea, fost jucător la Dinamo în anii '90, a vorbit despre situația complicată prin care trece din echipa din „Ștefan cel Mare”. Acesta s-a arătat dezamăgit de reacția agresivă a fanilor dinamoviști, care au scandat lozinci dure la adresa lui Ionuț Negoiță la partida caritabilă de săptămâna trecută. 

„Am rămas cu un gust amar după acțiunea pe care am avut-o acolo. Nu cred că foștii jucători care au fost la meciul caritabil meritau să trăiască ceea ce s-a întâmplat. Toată lumea e îngrijorată, să nu se înțeleagă altceva. E o situație dificilă, dar am încredere în Neagoe, e un antrenor bun.

Povestea cu suporterii se poate rezolva într-un singur mod: prin dialog. Dialogul ar rezolva ceva, nu să dai foc la hotel sau să te duci peste Neagoe la Săftica. Ce vină are Neagoe? Eu zic că suporterii trebuie să-l susțină. Le garantez suporterilor dinamoviști că Neagoe e în tabăra fotbalului, nu în tabăra altcuiva”, a declarat Florin Prunea, la TV Digi Sport. 

Vezi și: Dinamo s-a despărțit și de Christovao, după ce l-a îndepărtat și pe Ziggy Gordon stadion plin în deplasare cu noi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează