FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo s-a despărțit și de Christovao, după ce l-a îndepărtat și pe Ziggy Gordon! Care e situația financiară a fotbalistului

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2019 20:47

Clubul Dinamo continuă, sub comanda lui Eugen Neagoe, curățenia la nivelul lotului. Roș-albii i-au reziliat astăzi contractul atacantului Alexander Christovao.

Atacantul angolez în vârstă de 26 de ani a ajuns la Dinamo în ianuarie anul acesta, fiind adus de Mircea Rednic. Christovao pleacă din România fără a încasa salariile restante. Inițial i s-a transmis că banii îi vor intra în conturi, dar a fost amânat pentru luna viitoare.

4.000 €era salariul pe care Christovao îl încasa lunar la Dinamo

Situație diferită față de era Rednic

Dacă în perioada petrecută de Mircea Rednic la echipă, jucătorii primeau recompense importante în momentul despărțirii de club, acum lucrurile stau altfel. Unul dintre motivele pentru care fostul antrenor împrumuta clubul era plata salariilor, atât pentru fotbaliști cât și pentru ceilalți angajați din organigramă

Clauza care l-a costat

„Câinii” s-au folosit de o clauză care le-a permis să rezilieze unilateral acordul cu atacantul. Respectiva clauză a fost stipulată în toate contractele cu fotbaliștii aduși de Rednic și poate fi activată în această vară, indiferent de durata pe care s-au semnat actele. 

TV Telekom Sport anunță că  Alexander Christovao e al doilea jucător care e îndepărtat de la Dinamo, după ce zilele trecute a fost anulat transferul lui Ziggy Gordon.

Christovao a mai jucat de-a lungul carierei pentru FC Groningen, SC Cambur, Recreativo do Libolo, AS Aviacao, Javor-Matis şi Sosnowiec.

3 partidea jucat vârful angolez ca titular în tricoul lui Dinamo

9 meciuri a strâns Christovao în tricoul lui Dinamo, toate în play-out, fără să marcheze

 Citește și:

Gigi, pierzi teren! „Arsenal a făcut o ofertă pentru Ianis Hagi”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  12 Iunie 2019, 08:52

Bun"Dinamo s-a folosit de o clauza"-dar care e clauza aia-daca pana acum trebuia sa-i umple de bani ca sa plece?

bogdany8
bogdany8  •  11 Iunie 2019, 21:55
Postat de e.moti.on pe 11 Iunie 2019, 18:20

la fel cum e si neputinta ...tot disperat ; cam ce jucatori iti doreai sa vina in inter-sezon in conditiile in care neputinta nu numai cu nu aloca 1 euro de transferuri , ii mai si intarzie cu plata la zi a salariilor ? ps . cu klimavicius aveam baza in aparare , montini era cel mai prolific atacant , rednic trebuie lasat sa si continue munca care o incepuse pe ...GRATIS !

si oricum acum in vara gaseai jucatori mai buni decat in perioada de iarna ( cand au venit montini,klimavicius si restu).

108756930351862
Sean Ainiut  •  11 Iunie 2019, 21:49

Eu cand l-am vazut prima data am crezut ca a venit Bokila inapoi cu alt nume.....hmmm cam liniste in the last two days oare sau intanlit?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close