FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Neagoe l-a dat afară pe omul lui Rednic după 10 zile! Ziggy Gordon și impresarul „au luat foc”: „Am refuzat Anglia pentru asta?”

Telenovela a luat sfârșit: Ziggy Gordon nu mai vine la Dinamo // FOTO: Guliver/Getty Images
Telenovela a luat sfârșit: Ziggy Gordon nu mai vine la Dinamo // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de , - Publicat joi, 06 iunie 2019 17:41

Situația explozivă de la Dinamo provoacă și victime colaterale. Fundașul central scoțian Ziggy Gordon (26 de ani) nu va mai veni în „Ștefan cel Mare”, deși era prima mutare din strategia pusă la punct de fostul antrenor Mircea Rednic. 

UPDATE 17:30

Gazeta Sporturilor a luat legătura și cu fotbalistul. Scoțianul s-a declarat dezamăgit și afirmă că a refuzat oferte importante pentru a veni în România.

„Am fost informat ca Rednic nu mai e antrenorul lui Dinamo și am decis să rupem contractul de comun acord, mai ales că din câte am înțeles actualul antrenor nu mă dorește. Am respins foarte multe oferte pentru a merge la Dinamo, dar din păcate contractul s-a anulat pentru că eu eram jucătorul lui Rednic. Asta e, n-am avut noroc. Eram onorat sa vin la un club de talia lui Dinamo și eram pregatit sa dau totul pentru el. Le doresc tot ce-i mai bun suporterilor dinamoviști. Încă nu știu ce voi face in perioada urmatoare”, a declarat Ziggy Gordon pentru GSP.ro.

Știrea inițială

GSP.ro a luat legătura cu Cesare Marchetti, impresarul lui Ziggy Gordon, care a dezvăluit că Dinamo a decis să îi rupă contractul după demiterea lui Mircea Rednic. Gordon semnase cu Dinamo în urmă cu 10 zile! Mutarea a picat deoarece scoțianul nu e dorit de noul tehnician Eugen Neagoe. 

„De șase luni am încercat să perfectăm înțelegerea cu Dinamo, refuzând contracte mult mai bune pentru jucător, din Anglia și Australia. Am ales totuși Dinamo pentru că e un club imens, cu fani de-a dreptul încântători. 

După ce am semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, jucătorul fiind informat că trebuie să vină la București pe 15 iunie, ni s-a spus astăzi că oficialii nu-și vor onora înțelegerea. Au trecut 3 zile de la demiterea lui Mircea Rednic, însă în tot acest timp a existat doar tăcere dinspre Dinamo. Nimeni nu ne-a răspuns la telefon. 

Azi, Costin Pilici, asociatul meu din România, s-a întâlnit cu reprezentanți ai clubului Dinamo, care au confirmat faptul că nu-l vor pe Ziggy din moment ce-l consideră un jucător de-ai lui Rednic. Toată această întâmplare ne-a lăsat un gust amar și a arătat nu doar o lipsă de respect, dar și un nivel uriaș de neprofesionalism!”, a mărturisit impresarul Cesare Marchetti. 

„Când am venit la București în februarie pentru a încerca să rezolv mutarea, am fost uimit de cât de frumos este orașul și cât de prietenoasă a fost lumea de acolo. Atât eu, cât și Ziggy, au un respect considerabil pentru România și fotbalul românesc.  Ziggy era pregătit să lupte și să «moară» pentru Dinamo și ne pare foarte rău că el nu va mai ajunge la club. 

Fanii lui Dinamo merită un management mai bun din partea finanțatorului și a conducerii, din moment ce reprezintă un club faimos în lume. Atât eu, cât și Ziggy, dorim să le urmă fanilor mult noroc în perspectiva următorului sezon”  Cesare Marchetti

Între timp, dinamoviștii au oficializat transferul portarului Cătălin Straton (Detalii, AICI), fiind la un pas să se înțeleagă și cu mijlocașul ofensiv urguayan Jaime Baez (Detalii, AICI)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
103196710874764
Dizidentul Inutil  •  07 Iunie 2019, 10:24

domnilor cuvintul dat ramine cuvint dat. insa romanii nu stiu ce inseamna asta. se intorc ca la ploiesti asa cum au mai facut-o si intr-un razboi. sa fie tradarea asta la romani meniul zilei si lipsa de cuvint mincarea cea mai buna? din pacate in lumea de azi nu mai merge cu paduri trucate cu otravuri prin fintini si prinsul pe la trecatori. pierzi mult. dupa ce astra s-a facut de ris nedind banii oamenilor care au venit sa munceasca pe un contract ce nu mai era onorat urmeaza dinamo cu acest gest incalificabil. si scriam ca oamenii mari ai acestei tari de la care aveam ce sa invatam sint inca in morminte ascunse si cimitire cenzurate lasind loc in istorie pentru una ca ESCA sau mediatizari periculoase ca in genul lui van ghelie , becali si alti pirnaiasi care sint procuratori de sportivi pe bani multi , multi. pacat de aiudul ala si sighetul ala de la care romanii nu au invatat nimic. este o rusine ce se intimpla in toata tara mai peste tot. numeam harababura in v remea lui nea nicu fiind societatea multilateral dezvoltata astazi totul miroase a peste.

antiorice
antiorice  •  07 Iunie 2019, 08:16

Bine i-a făcut. Al ***' Gordon. Scoţian zgârcit: o fi cerut salariu, nenorocitul ! Sau este vorba de umbră. A lui Giovani b şi nu la Cozia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  07 Iunie 2019, 00:42

Negoita crede ca a gasit merele de aur. Daca se informa putin, vedea ca niciun club nu s-a imbogatit din afacerile ci Ioan si Victor Becali. Unele au fost retrogradate: Gl Bistrita, Sportul Studentesc, Fc Arges, si altele; iar unele desfintate: Unirea Urziceni, Rapid Bucuresti. Presedinti, patroni si chiar arbitrii au facut puscarie. Ba, unii jucatori au fost suspecti penal....Dar vorba lui Dragomir: Apa, Aerul si Fraierul sunt peste tot...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează