FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

EXCLUSIV FOTO Cum arată piciorul lui Grădinaru după intrarea lui Al. Coman » Oficialii Chiajnei acuză arbitrajul: "Ne simțim vânați! Așteptăm meciul în care arbitrul va bate penalty-ul"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 02 august 2016 10:41

FC Voluntari a câștigat derby-ul Ilfovului, 4-0 cu Chiajna, la capătul unui meci spectaculos.

La finalul meciului, oficialii celor de la Chiajna acuză arbitrajul lui Adrian Cojocaru. Aceștia reclamă o intrare dură al lui Alexandru Coman asupra lui Răzvan Grădinaru și spun că golul de 0-1, marcat de Novac, a fost din ofsaid.

"Coman l-a călcat pe Grădinaru pe tibie. S-a văzut pe TV că arbitrul a ezitat să ia o decizie. El a fluierat și am crezut că este fault pentru noi, dar i-a dat al doilea galben lui Grădinaru. Se pare că a fost la semnalizarea arbitrului de rezervă. Imediat după aceea a urmat golul de 0-1, marcat din poziție clară de ofsaid.

Ne simțim vânați. Este al treilea meci de la începerea sezonului în care greșelile de arbitraj au avut rol hotărâtor în stabilirea rezultatului. Nu avem nevoie de scuze, ci să ni se dea ce este al nostru.

Așteptăm cu interes și îngrijorare meciul în care centralul fluieră penalty și tot el se va afla la punctul cu var, în fața lui Bălgrădean", a spus Florin Petrescu, directorul de comunicare al Chiajnei.

13875032 494157847447713 1804697041 n

Foto: piciorul lui Răzvan Grădinaru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
570999823078473
Anca Gherasim  •  02 August 2016, 11:31

Rusine cu asemenea arbitraje!Cum sa-i dai rosu lui Gradinaru la o asemenea faza?!De ce se-nghesuie toti sa ajute Voluntari?Am vazut niste arbitraje de rasul curcilor etapa asta .Viitorul-Steaua c-un Gaman depasit ,ala care a arbitrat Botosani -CFR mai avea un pic si marca si el pentru CFR,noroc ca Botosani a fost net superioara .Arbitrii distrug fotbalul,dar eu cred ca mai vinovati sunt cei care -i tin si nu-i exclud din fotbal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close