FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV

EXCLUSIV FOTO Gazeta a pus mîna pe documentul oficial prin care Petrolul încearcă să închirieze o arenă a altei echipe din Liga 1

Articol de - Publicat joi, 03 decembrie 2015 09:55

Petrolul a fost dată afară de pe arena locală ”Ilie Oană” din cauza cumulului de datorii pe care clubul prahovean îl are la SGU Ploieşti. Cu numai 4 zile rămase pînă la meciul cu Dinamo, ”lupii galbeni” par că au rezolvat problema cu stadionul. 

Deşi au încercat să închirieze stadioanele din Buzău sau Braşov, aceste variante au picat deoarece arenele nu sunt avizate din punct de vedere al autorizaţiilor ISU.

Alegerea conducerii este arena de la Chiajna. Oficialii Petrolului au înaintat o cerere oficială clubului ilfovean prin care solicită permisiunea de a disputa meciul cu Dinamo pe stadionul lor. Nu este specificat însă faptul dacă soluţia se vrea a fi una pe termen mai lung sau nu. 

Într-un campionat în care tot mai multe echipe îşi pierd dreptul de a evolua pe propriile arene din cauza litigiilor cu autorităţile administrative sau din cauza lipsei certificărilor necesare, Chiajna se ţine foarte bine, fiind una din echipele care nu au avut niciodată probleme de genul acesta.

Baza de pregătire de la Chiajna este una foarte modernă, construită la standare internaţionale.

La ultimul meci disputat acasă de prahoveni, cel cu CFR Cluj, aceştia au reuşit să joace pe Ilie Oană datorită lui Lucian Rădulescu, un suporter ploieştean care a suportat costurile închirierii arenei. Acesta s-a oferit să mai închirieze stadionul pentru încă două meciuri însă a fost refuzat de SGU Ploieşti pe motiv că beneficiarul direct este tot Petrolul.petrolul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează