FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FOTO Gazeta vă prezintă în premieră cum arată tricourile în care FCSB va juca meciurile din acest sezon!

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2017 12:14

Gazeta Sporturilor vă prezintă în premieră echipamentul oficial cu care FCSB va juca în noul sezon competițional.

Tricoul este de culoare roșie, cu dungi verticale. Gulerul are formă modernă și are integrată o bandă de culoare albastră în partea din spate.

Părțile laterale ale tricoului au o dungă albastră dintr-un material special. "Atunci când jucătorul se află în mișcare, materialul se întinde pentru a oferi o ventilație îmbunătățită și dezvăluie inserții de culoare galbenă poziționate în interiorul texturii", spun producătorii tricoului.

Nike a folosit această combinație cromatică pentru a integra în echipament culorile care se regăsesc în drapelul național. 

fcsb

Kitul este completat de un șort de culoare albastră și de două seturi de jambiere realizate în culorile tradiționale ale echipei, roșu și albastru, ce prezinta un grafic în zona gambelor.

Noul echipament va fi folosit în premieră în primul meci pe care echipa îl va juca sezonul acesta, împotriva echipei FC Voluntari.

Tehnologia Nike Dri-Fit

Aceasta elimină transpirația de la nivelul corpului și o scoate în exteriorul tricoului, unde se evaporă cu rapiditate. Acest lucru le permite jucătorilor să evolueze la potențialul lor maxim. Perforațiile realizate cu tehnologie laser și panourile de mesh ajută la creșterea performanțelor sportive ale jucătorilor prin îmbunătățirea circulației aerului în jurul bustului atleților și reglarea temperaturii corporale.

nike fcsb 3

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (21)
armenteros
armenteros  •  14 Iulie 2017, 23:15
Postat de ionnis pe 14 Iulie 2017, 13:40

iar joaca in tricouri de plastic? :))

Tu cred ca ar trebui sa fii ultimul care deschide pliscul: stadion din banii primariei...

valentinn10
valentinn10  •  14 Iulie 2017, 15:49
Postat de ionnis pe 14 Iulie 2017, 13:40

iar joaca in tricouri de plastic? :))

Urat mai esti nene, urat si sarac ...

daniaania
daniaania  •  14 Iulie 2017, 14:03

Asa si asa, insa nu au club si stadion, vai de ei !!!!! Cred ca sunt putine echipe fara stadion propriu si ei sunt printre ele. Si se mai si lauda aiurea !!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează