FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FOTO Marius Șumudică INTERZIS la FCSB! Mesaje jignitoare în cantonamentul roș-albastru la adresa antrenorului

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 08:58

Suporterii lui FCSB au intrat noaptea trecută în incinta cantonamentului roș-albaștrilor din Berceni și au scris cuvinte jignitoare la adresa lui Marius Șumudică pe zidurile bazei. 

Fanii vicecampioanei au recurs la acest gest în urma anunțului patronului care l-ar dori pe fostul rapidist la cârma echipei.

Peluza Roș-Albastră, galeria celor de la FCSB, a anunțat încă de ieri că nu vrea să audă de o venire a lui Șumudică. 

„Șumi interzis la Steaua” a fost scris cu spray-ul negru pe ziduri, alături de alte mesaje vulgare. 

E pentru prima oară când Peluza Roș-Albastră, galerie formată în 2016 după scindarea cluburilor, recurge la un asemenea protest dur. Asemenea imagini erau mai des văzute pe vremea când ultrașii vechi ai Stelei erau la stadion, iar cel contestat era chiar Gigi Becali

screenshot 4 +8 FOTO

 „Marius Șumudică e o variantă! Dar doar dacă-l vor suporterii. Eu nu fac nimic împotriva lor, nu vreau să-i supăr” Gigi Becali

„Am primit sute de telefoane. De la fanii stelişti care mă implorau să vin antrenor la FCSB. Vă arăt telefonul când vin în ţară. În acelaşi timp, am primit telefoane de la rapidişti, care mă rugau să nu merg la FCSB. Eu sunt antrenor profesionist, care muncesc, mă simt flatat că suporterii unei echipe cu care eu am fost în relaţii reci mă apreciază” Marius Șumudică

Ar fi Marius Șumudică o variantă bună pentru FCSB?

Da
Nu

Citește și:

EXCLUSIV Ultrașii lui FCSB nu vor să audă de Șumudică: „Mai bine pe locul 2 decât campion cu el” » Ce vor face dacă Becali îl va pune antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
1590543567646951
Balauca Florin  •  15 Mai 2019, 20:40
Postat de sl_dealmagro pe 14 Mai 2019, 14:48

1. FCSB nu e Steaua 2. PRA nu e galerie, nu s-a format nicicand si nici nu se va desfiinta vreodata pentru ca nu exista. E o adunatura de *** de oras, cocalari si samantari fara coloana vertebrala... 3. Daca pe jiji il intereseaza ca scriu aia pe ziduri, atunci e mai prost decat credeam 4. Sumudica poate sa vina linistit la FCSB pentru ca, vezi punctul 1, FCSB nu e Steaua.

Sunteti dusi cu pluta cum era Sumi odata, deveniti profesionisti ca el! Preferati sa fiti mereu second place fara titlu,? Este singurul amic a lui Becali din fotbal si poate realiza ceva? Nu mai fiti ceea ce nu sunteti!acum sunt sigur nu vor comenta fcsb Isti sau(stelisti) doar invidiosii!

1590543567646951
Balauca Florin  •  15 Mai 2019, 20:39

Sunteti dusi cu pluta cum era Sumi odata, deveniti profesionisti ca el! Preferati sa fiti mereu second place fara titlu,? Este singurul amic a lui Becali din fotbal si poate realiza ceva? Nu mai fiti ceea ce nu sunteti!acum sunt sigur nu vor comenta fcsb Isti sau(stelisti) doar invidiosii!

2298493933542437
Alexandru Ilie Enescu  •  14 Mai 2019, 18:05

Este bun ca si antrenor ( faţa de ce avem ) , dar nu e o idee prea buna sa aduci un rapidist la echipa.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează