FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ultrașii lui FCSB nu vor să audă de Șumudică: „Mai bine pe locul 2 decât campion cu el” » Ce vor face dacă Becali îl va pune antrenor

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2019 15:22

Gigi Becali a anunțat astăzi că-l va înlocui pe Mihai Teja cu Marius Șumudică doar dacă peste 80% dintre suporterii lui FCSB vor dori acest lucru.

GSP.ro a stat de vorbă cu unul dintre liderii Peluzei Roș-Albastre, care a declarat că suflarea stelistă nici nu vrea să audă de o venirea a lui Șumudică pe banca vicecampioanei.

„Șumudică n-are ce căuta la Steaua. Mai bine pe locul 2 decât campion cu Șumudică. El mereu ne-a înjurat, ne-a bălăcărit și acum vrea să vină la noi? Aduceți-vă aminte ce-i spunea lui Alibec când au câștigat campionatul. Atunci când a început să înjure Steaua. Să meargă la Rapid, n-are ce căuta la noi. Nu ne interesează nici dacă-și cere scuze public. Un om ca Șumudică nu are ce căuta la Steaua.

A venit Gnohere de la Dinamo, au venit și alți jucători de la rivale și n-am avut nimic cu ei, dar Șumudică e fără caracter. Nu poți să vii la noi după ce ne înjuri. Dacă prin absurd va semna cu Steaua, toată lumea îl va contesta și nu vom mai susține echipa”, a declarat unul dintre liderii Peluzei Roș-Albastre pentru GSP.ro.

„Marius Șumudică e o variantă! Dar doar dacă-l vor suporterii. Eu nu fac nimic împotriva lor, nu vreau să-i supăr” Gigi Becali

Ar fi Marius Șumudică o variantă bună pentru FCSB?

Da
Nu

marius sumudica

Citește și:

EXCLUSIV Gigi Becali anunță: „Doar așa vine Marius Șumudică” » Ce răspuns a primit patronul FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (106)
adriann_
adriann_  •  14 Mai 2019, 12:29
Postat de iulihenry14 pe 13 Mai 2019, 20:22

Ati avut timp sa vorbiti cu toti cei 6 ultrasi ai FCSB-ului?

Asa multi sunt? :))

ray51
ray51  •  14 Mai 2019, 10:04

Greu, foarte greu sa creezi cu metode dictatoriale. Atunci cand demnitatea, constiinta, caracterul iti sunt calcate in picioare... mai bine iti vezi de drum.

119669315903126
Apartament Mamaia  •  14 Mai 2019, 09:41

Pai... Și acum o susțin?

Vezi toate comentariile (106)
Comentează