FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

EXCLUSIV » FRF a decis: vin arbitri străini la ultimele etape! Începînd cu Steaua- Vaslui

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 aprilie 2012 12:48

Măsura aducerii arbitrilor străini a fost aprobată astăzi de Comitetul Executiv al FRF, întrunit de urgenţ. Echipele care au cerut arbitri străini sînt Steaua, Dinamo, Rapid, FC Vaslui şi U Cluj


Greii din Liga 1 şi-au văzut împlinită dorinţa de aducere a "cavalerilor" de peste hotare, la al doilea "Congres".  Propunerea a fost supusă unui nou scrutin astăzi, în cadrul Comitetului Executiv al FRF, iar de data asta s-a aprobat, cu doar trei membri care au fost împotrivă (Ion Crăciunescu, Constantin Gheorghe, Ştefan Stana). Pe 5 aprilie, Comitetul Executiv al FRF respinsese propunerea cluburilor de a aduce brigăzi externe la meciurile importante din finalul sezonului. Ar fi fost nevoie de minimum 7 voturi "pentru", însă au fost doar 5.

Meciurile vizate sînt:
Steaua - Vaslui
Rapid - Steaua
Dinamo - CFR Cluj
Steaua - Dinamo
CFR Cluj - Steaua
Oţelul - FC Vaslui
Dinamo - U Cluj

Dinamo a fost primul club din Liga 1 care a cerut oficial arbitri străini, la finalul lunii martie, într-o scrisoare deschisă către FRF. Au urmat Steaua, Rapid şi Vaslui. CFR s-a opus de la început acestei idei.

”Decizia aparţine Comitetului Executiv, nu ne rămîne decît să o acceptăm”
Ion Crăciunescu, preşedinte CCA

“Dacă domnul Crăciunescu vrea să fim toţi liniştiţi şi să nu mai vorbim de arbitraje, asemenea elemente nu îşi au locul. Eu zic să aducem arbitri străini în ultimele 6-7 etape, îi transmit domnului Crăciunescu să taie în carne vie, ca să nu se mai facă atâta tam-tam şi în campionatul viitor”
Cristi Borcea, săptămîna trecută

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
mexcj
mexcj  •  18 Aprilie 2012, 18:32

S-au trezit si grgarii de șa U sa ceara arbitrii straini...Bushca stie...

merace
merace  •  18 Aprilie 2012, 18:12

FRF si-a dat in cap singura. Dar nu avea incotro. Incapabila sa organizeze o scoala de arbitri si un sistem de arbitraj eficient cu arbitri romani, cheama arbitri straini. FRF e o organizatie marcata de incompetenta pe multe planuri, de cand a cazut in plasa catorva afaceristi care dicteaza cum sa se organizeze campionatul, si nu se jeneaza sa cumpere rezultate cu valize de bani. Escrocheria publica a fotbalului romanesc devine tot mai evidenta. Jucatorii nu mai joaca meciuri unde castiga cel mai bun in teren, ci sunt doar actori in scenarii regizate cu valize de bani si telefoane secrete. Ma mir ca presa sportiva ii mai zice fotbal - ar trebui sa ii zica valizbal, sau chiar mafie din sport.

sexilian
sexilian  •  18 Aprilie 2012, 17:06

putinarii or s-o ia in mana daca nu umbla la jambiere 5-1 pt vaslui ,vand caseta meciului,,,

Vezi toate comentariile (36)
Comentează