FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Ganea dezvăluie un episod emoţionant: "Gigi Becali m-a sunat într-o seară!" » Explică momentul controversat cu Mudura!

Articol de GSP - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 11:38

În ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor a apărut partea a doua a interviului-eveniment cu Ionel Ganea, iar fostul internaţional a comentat cele mai controversate episoade din perioada de jucător. Interviul poate fi găsit şi pe platforma Gazeta Digitală.

Ganea a vorbit după mult timp despre episodul şocant cu asistentul Dorin Mudura şi a explicat ceea ce s-a întîmplat: "Cînd am ajuns pe partea lui, m-a ameninţat că mă dă afară. M-am uitat, aşa, lung la el, am crezut că glumeşte. Pe un atac al Timişoarei, am avut un clinci cu Săpunaru, care a căzut. Mudura a semnalizat oprirea jocului, a văzut el că am lovit, nu l-a remarcat şi pe Săpunaru.

Am fost vînat atunci, ăsta-i adevărul! A vrut Mircea Sandu să dea atunci un exemplu cu mine! După cum era regulamentul, la bruscarea arbitrului luai 9 etape. Pe mine m-au băgat la lovire. În fine, am luat toată vina asupra mea, s-a terminat!"

Fostul mare internaţional a dezvăluit şi un episod emoţionant în care a făcut o donaţie importantă: "Ca om, cred că n-am trecut degeaba prin viaţă. Din puţinul meu am dat ajutoare pentru copiii străzii. Iar cînd Gigi Becali a făcut casele alea pentru sinistraţi, după inundaţii, m-a sunat şi pe mine într-o seară ca să mă întrebe dacă vreau să contribui cu ceva. Şi i-am dat 8.000 de euro cash, aşa că una dintre locuinţele de acolo putea să poarte numele meu!"

Ionel Ganea povesteşte în interviul de astăzi şi cum a ajuns să evolueze ca atacant, dar a vorbit şi despre momente mai puţin plăcute, accidentarea lui Kennedy şi "răzbunarea" lui Glenn Hoddle. Interviul complet poate fi găsit pe platforma Gazeta Digitală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
polistul68
polistul68  •  14 Ianuarie 2015, 11:31
Postat de forcesteauaforever pe 13 Ianuarie 2015, 23:38

Nu e adevarat. Nea Gigi a pus singur bani pentru casele alea si a dat de la gura familiei lui si acum il tinem inchis.

Te-ai intrebat macar un moment, de unde are Jiji atitiabani..sa ia de la gura familiei lui si sa dea saracilor ? asa, macar un moment, ti-ai pus intrebarea asta ? Ca zeci de ani, nu a platit taxe la stat, prin tot felul de "artificii", ai auzit ? Ca a luat gratis Avicola iasi, a luat si subventii ( de la stat..adica de la noi..), ca relanseaza productia acolo, ca e zona defavorizata....si a furat toti banii , si nici ferma nu a functionat nici acar o zi, ai auzit ? de schimbul de terenuri, nu mai vorbesc...da, paote ca a donat 5% din banii furati...daca pe tine te multumeste asta..daca asa vezi tu un "om bun" al zilelor noastre....

forcesteauaforever
forcesteauaforever  •  13 Ianuarie 2015, 23:38

Nu e adevarat. Nea Gigi a pus singur bani pentru casele alea si a dat de la gura familiei lui si acum il tinem inchis.

para.para
para.para  •  13 Ianuarie 2015, 16:50
Postat de solomon_i pe 13 Ianuarie 2015, 13:37

Nici macar partea sa de bani nu erai ai lui Gigi,ci din inselatorii. El si-a facut reclama cu casele construite. Asta a fost modul sau de-asi face reclama. Sigur ca foarte multi il apreciaza pentru ca el a facut-o in timp ce alti "imbuibati" nu. De aceea are inca multi fani naivi care il venereaza.

Pai si casele alea de care zici tu, le-a facut cu subventii de la stat (adica cu banii papagalilor care-l ridica in slavi). Iar pentru ce-a facut cu subventiile de la stat, a fost scutit de taxe si impozite, la greu.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează