FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

EXCLUSIV Generația de aur exultă: "Ionuț Lupescu CANDIDEAZĂ pe 18 aprilie pentru postul de președinte al FRF!" + Prima reacție a lui Lupescu

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 17:05

Actual director al Comisiei Tehnice al UEFA, Ionuț Lupescu a venit la București pentru a discuta cu componenții Generației de Aur în privința candidaturii la alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal, iar aceștia l-ar fi convins să candideze, conform declarațiilor celor implicați.

După mai multe ore de discuții la care ar fi participat, printre alții, Florin Prunea, Basarab Panduru, Victor Pițurcă și medicul Pompiliu Popescu, Ionuț Lupescu a fost convins de aceștia că e momentul schimbării la FRF și e singurul care în acest moment îl poate învinge pe Răzvan Burleanu!

Surse autorizate din anturajul lui Ionuţ Lupescu susțin că acesta a fost convins să intre în această confruntare, iar actualul director al Comisiei Tehnice UEFA a acceptat!

"L-am convins! A fost o întâlnire lungă de câteva ore. S-au pus pe masă toate probleme și s-au discutat mai multe aspecte despre candidatură. Ionuț Lupescu a fost convins să candideze, iar în acest moment sunt șanse de 95% să-și anunțe candidatura! O face zilele viitoare!", spun sursele ziarului.

Ce spune Ionuț Lupescu

Totuși, într-o convorbire telefonică purtată aseară cu directorul Gazetei Sporturilor, Ionuț Lupescu a fost evaziv și i-a declarat lui Ovidiu Ioanițoaia că "încă nu m-am decis dacă voi candida ori nu. Continui să analizez situația și voi lua o hotărâre cât de curând".

Reacții care confirmă GSP

Basarab Panduru, la TV Telekom Sport: "Într-adevăr, ne-am întâlnit! Sunt șanse foarte, foarte mari ca la alegeri Ionuț Lupescu să fie ales oficial să candideze din partea Generației de Aur. Pentru mine e un lucru important. E important și pentru fotbalul românesc. Odată cu această candidatură fotbalul are mari șanse să devină sănătos. Sunt multe lucruri care vor fi benefice pentru fotbalul românesc. Au fost discuții foarte interesante".

Florin Răducioiu: "Eu, din păcate, n-am participat la această cină pentru că am avut probleme personale. Vom vedea ce se va întâmpla. Dacă Lupescu va candida, e un om de mare valoare".

"Am auzit că dacă Ionuț Lupescu va candida, atunci Răzvan Burleanu își va retrage candidatura" Gabi Balint

Se retrage Balaj pentru Lupescu?

"Şi noi suntem în campanie, normal. Mai avem mult de alergat, dar semnalele din partea alegătorilor ne fac să fim foarte încrezători! Nu ştiu ce va decide Ionuţ. Mai e timp pentru depunerea candidaturilor oficiale", spunea Prunea acum câteva zile. Acesta a fost completat de Cristi Balaj: "Eu am mai spus că dacă Ionuţ Lupescu îşi va anunţa candidatura la alegerile FRF, eu l-aş susţine necondiţionat".

Înainte de această întâlnire de ieri, sursele ziarului dezvăluiau: "Din ultimele semnale, se pare că Lupescu se interesează în ce condiţii ar putea să îmbine, pe timpul campaniei electorale, activitatea la UEFA cu o eventuală candidatură la FRF. Depinde foarte mult şi care va fi răspunsul pe care îl va primi din partea celor de la forul continental. Sunt şanse destul de mari ca el să fie totuşi convins să candideze. Extrem de importante vor fi și semnalele din teritoriu, de la alegători, pe care le au foştii săi coechipieri".

Burleanu e convins că va câştiga un nou mandat

Întrebat zilele trecute dacă este hotărât să candideze, Burleanu a spus că este hotărât să şi câştige următoarele alegeri.

“Eu cred că am fost cât se poate de clar în atâtea ocazii. De fiecare dată am spus că voi candida. Şi nu numai că voi candida, dar voi şi câştiga aceste alegeri fiindcă în mod cert îi cunosc mult mai bine pe membrii Federaţiei Române de Fotbal decât orice alt candidat. Şi mai mult decât atât nu îmi este teamă de niciunul dintre candidaţi şi nu mă voi retrage din această campanie. Un mesaj de continuitate am primit astăzi din partea membrilor Comitetului Executiv”, a spus Burleanu.

Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc pe 18 aprilie 2018.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (74)
1291396174294894
 •  27 Ianuarie 2018, 07:44

Sunteți datori sa salvați fotbalul românesc! Datorită lui sunteți ce sunteți. Lăsați orgoliile și faceți o strategie astfel încât sa câștigați șefia FRF. Trebuie sa înțelegeți măcar in ceasul al 12 lea ca de voi depinde viitorul fotbalului românesc. Veniti cu un singur candidat pe care sa l susțineți necondiționat( șansele cele mai mari, după părerea mea, avându le Lupescu și Gica Popescu...in afara celor doi alegerile sunt pierdute) Sacrificati va și mergeți in campanie la toate AJF urile cu un singur candidat. Faceți-va pagina de Facebook in care sa va expuneți programul. N o sa va ierte nimeni dacă nu faceți acest lucru și pierdeți alegerile FRF.

147687542408495
Viorel Stelistul  •  22 Ianuarie 2018, 15:59

Mare tupeu la A Vochin, unul dintre sforarii din spatele marionetei burleanu. Profitand de faptul ca politrucul si gasca lui de parveniti flamanzi nu au habar de fotbal, Vochin s-a oferit sa fie ghidul lor spiritual, un adevarat aiatolah, care a luat toate deciziile importante ale rusinosului mandat burleanu. Acum Vochin incearca sa arate deschidere fata de orice candidatura, sperand ca *** si pomana electorala oferite de sleahta burleanu (din care face parte cu mandrie) sunt suficiente pentru a mai sta inca patru ani cu ciolanul in mana. Un fost ziarist bun ajuns din lacomie si dorinta de putere un dregator *** la curtea infiltratului, *** si impostor, burleanu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pacionel_fc_fcsb
pacionel_fc_fcsb  •  22 Ianuarie 2018, 07:02
Postat de raj.kapoor pe 21 Ianuarie 2018, 20:10

tolontan se scrie cu litera mica ...

*** Tolontan și echipa de investigații GSP sunt niște EROI ai țării!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează