FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Gică Popescu despre propunerea lui Bodescu: "Dacă mâine vine portarul de la FRF şi ne zice să jucăm în Arabia Saudită?"

Gică Popescu nu e de acord cu planul de a muta Liga 1 în Antalya
Gică Popescu nu e de acord cu planul de a muta Liga 1 în Antalya

Articol de - Publicat joi, 23 aprilie 2020 21:50

Gică Popescu, preşedintele Viitorului, a explicat pentru cititorii GSP care e poziția clubului său vizavi de ideea mutării Ligii 1 în Turcia. 

Propunerea Antalya a venit de la Gabriel Bodescu, care deşi e secretarul general adjunct al FRF, a susţinut că a avut această iniţiativă în nume personal, fără a implica instituţia pe care o reprezintă. 

„Ce să comentez? N-am ce să comentez! Mă puneţi să comentez ceva ce nu există practic şi să dezbat ceea ce spune şi propune un angajat al FRF, nu instituţia FRF. Dacă domnul respectiv a vorbit în nume personal, fiindcă aşa am înţeles că a făcut-o, atunci ce importantă are? Mâine, poate vine portarul de Federaţie şi zice că ar trebui să jucăm în Arabia Saudită. Ce facem atunci, vom discuta iarăşi ce spune un angajat?”, a declarat Gică Popescu pentru GSP.ro.

"Dacă nu e părerea unei instituţii, FRF, LPF, care să-şi asume un plan, o propunere oficială, atunci aşa zise propuneri, mai ales de acest gen, sunt imposibil de comentat", a adăugat fostul internaţional.

Gică Hagi: „Nu înțeleg de ce ne grăbim”

Hagi a vorbit şi el despre ceea ce ar trebui să se întâmple în perioada următoare. „Eu nu înţeleg de ce ne grăbim să jucăm? Dacă tot ni se zice că traversăm un lucru grav, din punct de vedere al sănătăţii, atunci să avem răbdare, să luăm acest campionat aşa cum e acum, pe clasamentul actual şi să-l pregătim pe următorul, să-l începem la timp. În plus, aud că se propune disputarea meciurilor fără spectatori. Fotbalul fără fani nu e fotbal, e o caterincă, o miuţă pe stradă", a declarat Hagi la TV Telekom Sport.

Viitorul ar urma să mai susţină 12 etape în play-out, fiind primul sezon, de când s-a trecut la acest format al campionatului, în care echipa antrenată de Gheorghe Hagi nu a reuşit să se califice în play-off.

N-au glumit! Liga 1 s-ar putea relua în Antalya

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Florin Prunea contestă planul „Liga 1 în Antalya”: „Bodescu a propus asta din calitatea lui de vulcanizator?”

Sepsi şochează Liga 1: venituri uluitoare cu care surclasează toate celelalte cluburi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  25 Aprilie 2020, 06:37
Postat de Cristian Anaucesei pe 23 Aprilie 2020, 23:35

Interesant daca patronul si presedintele echipei respective din play out au trimis deja cei 6-700 000 de euro aferenti drepturilor TV achitati deja pentru echipa lor desi ei inca mai au de jucat 12 meciuri. Banuiesc ca trebuie dati banii inapoi, nu?

nu se dau banii inapoi,insa se pare ca vor juca gratis sezonul urmator!

persanu
persanu  •  24 Aprilie 2020, 14:06

Nea Hagi, dar banii de la televiziuni sunt buni fara sa faci nimic a? Zi ba daca tot ești asa vocal, dam banii inapoi la televiziuni si nu mai jucam. Dar tu vrei sa si se termine campionatu sa ramai si cu banii si sa nu mai ai cheltuieli cu deplasări si organizări de meciuri plus ca tie îți convine ca pe copii aia ii păcălești repede cu salariul diminuat. Extraordinar. SI BANI DE LA STAT MAI VREI PENTRU AFACERILE TALE A? :)) Vreau si eu bani de la stat pentru ca respir aer poluat, se poate?

lake1001
lake1001  •  24 Aprilie 2020, 03:03

Nea Baciule, ai grijă să nu vină portarul de la Jilava.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează