FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-1

EXCLUSIV Gigi Becali exultă după victoria cu Viitorul: „Luăm campionatul. Nu ne mai stă nimeni în cale” » Pe ce se bazează patronul FCSB

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2019 11:29

Gigi Becali a prins încredere după victoria lui FCSB în fața Viitorului, scor 2-1, și anunță că echipa sa va fi pe locul 1 la finalul sezonului regulat, după care va câștiga campionatul, deși acum e pe poziția a 10-a.

„Am văzut că s-a minunat toată lumea că am câștigat cu Viitorul, dar ei nu înțeleg că de fapt nouă abia acum ne-au revenit jucătorii accidentați. Până acum am jucat cu copii de 16-17 ani. 

De acum încolo îi facem praf pe toți. Peste 3 etape urcăm pe locul 6, apoi tot mai sus. Terminăm sezonul regulat pe locul 1 și nu ne mai stă nimeni în cale. Apoi câștigăm și campionatul. Ni se întorc Man și Moruțan și vom avea cea mai bună echipă”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Întrebat care e situația celor doi portari accidentați din lot, Becali a răspuns: „Până la meciul cu Craiova rezolvăm cu Bălgrădean și Vlad. Revin sigur în două săptămâni”.

Clasament Liga 1

EXCLUSIV Gigi Becali exultă după victoria cu Viitorul: „Luăm campionatul. Nu ne mai stă nimeni în cale” » Pe ce se bazează patronul FCSB

Citește și:

EXCLUSIV Gigi Becali îl vrea pe Cristi Manea, dar are o dilemă: „Apollon a pus o condiție care a fost încălcată”

EXCLUSIV Gigi Becali, presat să-l lase pe Planic să plece: „Îl dau pe un milion” + Sârbul a fost la vraciul Marijana

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
daniel.dx
daniel.dx  •  02 Septembrie 2019, 18:22

Când a fost ultimul blat ordinar al fcsb ? Parcă a fost cu Astra din play-offul trecut ...

danny_l
danny_l  •  02 Septembrie 2019, 15:20

Se dezumfla el când va pierde cu Craiova și apoi cu CFR, își reiau locul lor în clasament adică ultimul loc.

caminero
caminero  •  02 Septembrie 2019, 15:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează