FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali s-a enervat! Caută vinovații pentru situația de la FCSB: „Nu am văzut niciodată așa ceva”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2019 13:57

Gigi Becali a început să caute vinovații după ce FCSB a pierdut titlul în fața celor de la CFR Cluj și a terminat pentru a patra oară la rând pe locul 2.

Gigi Becali, patronul FCSB, s-a declarat nemulțumit de situația de la echipă și că jucătorii se accidentează repede și se recuperează greu.

Eu nu am mai înâlnit niciodată așa ceva. Să stea un jucător accidentat atât timp. Momiclovici nu a mai jucat de un an. La nicio echipă din România nu se întâmplă asta.

În plus, Pintilii intră și iese, intră și iese. Se accidentează mereu. Nu știu cine e vinovat, dar vreau să aflu. Vreau să știu! E antrenorul? E preparatorul fizic? E maseurul? Nu am văzut așa ceva. Trebuie să găsim vinovatul”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO.

Cazul straniu al lui Marko Momiclovic

Fundașul sârb Marko Momcilovic, 31 de ani, nu mai știe cum arată un meci oficial de pe 9 august 2018, atunci când a bifat ultimele minute pentru FCSB în deplasarea din Europa League cu Hajduk Split. Atunci a suferit o ruptură fibrilară.  În toamnă, i-a recidivat accidentarea.

Iar ca problemele să fie și mai mari, Marko a aflat că suferă de hernie de disc, durerile fiind din ce în ce mai mari. Când a revenit pe teren, într-un amical, Momicilovici s-a accidentat iar, suferind o ruptură musculară. Va reveni pe teren la mijlocul lunii iulie.

15.000 €de euro câștigă Momcilovic pe lună. Mai are contract cu FCSB până în iunie 2020

Citește și:

Gigi Becali confirmă plecarea lui Mihai Teja: „O harababură TOTALĂ! Nu prindeam play-off-ul în sezonul viitor cu el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
raduu1cristian
raduu1cristian  •  13 Mai 2019, 23:47
Postat de spanciockfcsb2018 pe 13 Mai 2019, 15:19

Lacatus este antrenorul lui csa, o echipa nou infiintata in liga a4a si cei mai mari dusmani ai Stelei.

Beeei jijele, echipa pe care tu o sustii se numeste S.C. Fotbal Club FCSB S.A., asa o cheama pe ea. Pt ca 90% din suporterii fcsb sunt in pericol de atac cerebral daca pronunta atatea litere deodata, se numeste simplu fscb. CLUBUL sportiv poarta denumirea de CSA Steaua Bucuresti ( cu sectii de rugby, polo, handbal etc) dar fiecare echipa in parte e cunoscuta sub numele de Steaua Bucuresti. Asa au decis niste neni judecatori ,ca Steaua Bucuresti se numeste echipa armatei, asta ca sa nu-si mai dea cu parerea toti ##^^#%^#&# ( m-am cenzurat singur, sa traiti) pe diverse forumuri.

dumiwow
dumiwow  •  13 Mai 2019, 22:42

hahahaha auzi la el cauta vinovatii,dar uita un singur loc sa ii caute. La el in cap nu se uita deloc sa vada ca toata stricaciunea de la el porneste. vai vai gigele vezi pe oricine pacatos numai pe tine nu. :)) Spor la locul doi in countinuare!

513010058870127
Pop Vasile  •  13 Mai 2019, 20:25

BECALI te-au ajuns blestemele lui GILCA , pe care l-ai dat afara dupa ce ti-a cistigat trei trofee intr-un an . Si asta pt. ce ...?!? Pt. a-i face loc ciumegului de REGHE , un antrenor slab ... Asa te-ai ales cu un abonament la locul 2 . Si mai urmeaza inca si alte ,, bucurii ,, in anii ce vin ...

Vezi toate comentariile (46)
Comentează