FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

EXCLUSIV Gigi Becali îi pierde pe toți: Dan Alexa pleacă de la Călărași și e la un pas să semneze cu o echipă din play-off!

Articol de , - Publicat marti, 14 mai 2019 15:15

DAN ALEXA LA ASTRA // Gigi Becali să-și pună pofta în cui: Dan Alexa s-a înțeles cu oficialii celor de la Astra și e gata să plece de la Călărași, chiar după partida de astăzi cu FC Botoșani!

După ce Dani Coman și-a dat demisia aseară târziu (DETALII AICI), Ioan Niculae e decis să taie în carne vie și să renunțe și la Costel Enache, dezamăgit de prestația dezastruoasă a echipei în play-off.

Sursele Gazetei au dezvăluit că omul de afaceri a făcut o adevărată criză de nervi în ultimele zile, după ce jucătorii au refuzat să mai facă antrenamente, iar Enache n-a putut să-i facă să-și schimbe deciziile.

"Enache le-a transmis jucătorilor să își vadă propriul interes și să găsească alte metode de protest, fără a renunța la antrenamente, pentru a nu compromite finalul de sezon, în special finala Cupei României. 

Enache este un om care ține cu jucătorii și în ultimele zile a fost de acord cu toate deciziile luate de grup", susține o sursă din cadrul echipei.

"Nu există riscul ca echipa să se desființeze, dar este un risc ca fotbaliștii să-și depună memorii!"
Costel Lazăr, director executiv Astra

Dan Alexa a mai fost dorit și în pauza de iarnă de către Astra, dar atunci oficialii de la Dunăre au decis să-l numească pe Costel Enache, principal. Pentru a-l convinge pe Dan să vină la Astra, Ioan Niculae a păstrat oferta pe care acesta i-a făcut-o în noiembrie anul trecut, și anume un salariu de 9.000 de euro pe lună.

Dan Alexa a fost un nume aflat și pe lista scurtă a lui Gigi Becali în iarnă. A fost al doilea favorit, după Teja, alesul patronului FCSB. 

Mai devreme, Becali primise o altă veste proastă: Sepsi s-a lansat puternic pe pista Edward Iordănescu și e favorită să semneze cu antrenorul lui Gaz Metan. 

200 de meciuria bifat Dan Alexa în toate competițiile ca antrenor: are 94 de victorii, 52 de egaluri și 54 de înfrângeri, fiind antrenorul care a promovat trei echipe în Liga 1: Poli Timișoara, Rapid și Dunărea Călărași

Citește și:

EXCLUSIV Lovitură de teatru! Edi Iordănescu e la un pas să semneze cu Sepsi: „Și-a dat acordul"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
1461177693935533
Sorin Gane  •  14 Mai 2019, 21:57

PAI SI NORMAL - care om cu putina coloana vertebrala , s-ar duce pe post de pres la cioban ?

prolificul
prolificul  •  14 Mai 2019, 20:22

Multi tristi care nu au altceva de facut...cum vad un articol despre FCSB...FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI,imediat isi posteaza frustrarea,grea viata mai aveti!.))))))))))

catalynn
catalynn  •  14 Mai 2019, 20:09
Postat de 0.palmares.csa pe 14 Mai 2019, 18:32

*** am auzit ca cei din peluza sud au facut o oferta pt Deaconu(fotbalistul)au vazut ca da bine cu pumnul,si la voi intre fetitele de la sud mai este nevoie si de un barbat sa dea bine cu pumnul.

Daca vrei sa te incinga ***, haide in Ghencea la primul meci, sau in play-off si spune-le ca esti fcsbist. Vei fi primit cu foarte multa dragoste si caldura! :-)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează