FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Dani Coman și-a dat demisia de la Astra! Degringoladă înaintea finalei de Cupă: ce se întâmplă cu antrenorul Costel Enache

Dani Coman, Astra
Dani Coman, Astra

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2019 23:45

Dani Coman și-a dat demisia din funcția de președinte al Astrei Giurgiu, imediat după eșecul din play-off cu Viitorul, scor 0-3.

UPDATE 14 MAI, ORA 10:00

Dani Coman confirmă informația GSP.ro și a oferit o primă reacție! (Detalii, AICI!)

Știrea inițială: 

_________

Problemele financiare și promisiunile nerespectate ale patronului Ioan Niculae au dus la prima demisie importantă de la Astra, finalista Cupei României, spun surse din club pentru GSP.ro.

Aceasta ar putea fi urmată și de plecarea antrenorului Costel Enache. Tehnicianul a vrut să părăsească deja corabia, în cursul săptămânii trecute, dar a fost oprit chiar de Coman și de jucători. Aceștia i-au cerut să rămână cel puțin până pe 25 mai, când giurgiuvenii înfruntă Viitorul în finala Cupei, la Ploiești.

Restanțe de 4+ luni

Fotbaliștii Astrei nu și-au mai primit salariile de mai bine de patru luni. Tensiunea din lot a fost exprimată direct de antrenorul Costel Enache, care a recunoscut că nu mai găsește metode pentru a-și motiva elevii. Astăzi, după meciul cu Viitorul, mulți au răbufnit.

Filip Mrzljak, căpitanul Astrei, a luat cuvântul: „Sunt mari probleme financiare la club. O să avem 5 luni fără bani în curând. Nu se mai poate fără bani. Nu avem bani de benzină,  să punem în mașină ca să venim la antrenamente. Trebuie să sunăm acasă să ne trimită bani. Nu se poate așa ceva. Nu se mânăncă din promisiuni!”.

18goluri a încasat Astra în 9 etape, cea mai slabă defensivă din play-off. Doar ASA Tg. Mureş, în 2015-2016, au luat mai multe, 20. "Sitarii" au înscris de numai 3 ori

Îi motivează pentru Cupă

Deși a demisionat, Dani Coman, cel mai apropiat om din club față de jucători, după cum povestesc chiar ei, a stabilit o ultimă întâlnire cu elevii lui Costel Enache. I-a invitat joi la masă, unde va încerca să îi motiveze pentru singurul obiectiv rămas din acest sezon, finala Cupei cu Viitorul.

A îMPRUMUTAT CLUBUL

Lunile trecute, Dani Coman a împrumutat clubul cu 500.000 euro. Echipa lui Ioan Niculae avea nevoie să plătească unele datorii, iar împrumutul acordat de Dan Coman a facilitat acest lucru.

Fostul goalkeeper ar urma să-și recupereze banii după ce Astra va încasa sumele cuvenite din drepturile TV, existând inclusiv o hârtie semnată între cele două părți în acest sens.

VEZI și:

Hagi obține ascendentul moral înaintea finalei de Cupa României! Cum arată ACUM clasamentul din play-off

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (28)
cneius
cneius  •  14 Mai 2019, 11:45

Ce face Liga si/sau FRF, nu au datoria sa intervina ??? Cum se poate ajunge la asemenea situatii-peste 4 luni fara salar ??? Ce a ajuns tara asta ???

patruvilica5_db
patruvilica5_db  •  14 Mai 2019, 10:07

Dani Coman demonstrează că a fost, este și va rămâne un mare caracter ! Dar Șumudică, doar prin gândul care l-a ispitit de a fi devenit antrenorul fcs-B-ului, devenea o simplă *** trădătoare : SUB = Slugă la Ușa lui ***/ali.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison
poison  •  14 Mai 2019, 10:02
Postat de minell73 pe 14 Mai 2019, 08:07

Si ai,si nu ai dreptate. In afara de dinamo si cfr,spune-mi o alta echipa de traditie din liga 1. Craiova e clona,fcsb este din 2003. Care ar mai fi? Astra totusi a facut niste puncte prin europa. In play-off a intrat corect,fara măgării. Intr-adevar in play-off a facut act de prezenta,vânzând probabil niscai meciuri pentru bani. Asa ca nimeni nu este in masura sa judece o echipa. Nu am nicio treaba cu astra,insa mereu mi-au placut jocul lor,mai putin in play-off.

Ai dreptate, dar aici e vorba de bani. Astra nu are bani. Sunt manipulabili - vezi meciul vs FC FCSB (blat pe față). Echipele instabile financiar sunt ușor de cumpărat. Nu e vb de valoare sau de joc. Si mie mi-au plăcut. M-am bucurat când ei au ajuns în primăvara EL și FeCeSeBe-aua nu. Dar de vreo 2 ani sunt prea millogi. Să te imprumuti la Gigi si să aștepți banii din drepturile de televizare? Cum poate un club ca ăsta să crească? Când pot face performanță? Niciodată!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează