LIGA 1  ·  ASTRA

Prima reacție a lui Dani Coman, după demisia de la Astra, anunțată de GSP: „Da, e adevărat”

Marti, 14 Mai

Dani Coman a confirmat că și-a dat demisia din funcția de președinte al Astrei, informație oferită în exclusivitate aseară de GSP.ro, după înfrângerea giurgiuvenilor cu Viitorul, 0-3.

„Da! E adevărat. Le-am spus jucătorilor săptămâna trecută că, dacă până la ora jocului cu Viitorul nu se vor rezova problemele financiare, eu îmi voi da demisia. Trebuie să vină altcineva care poate face mai mult pentru ei...

Conform funcţiei pe care o am, de conducere, trebuie să mai stau 45 de zile, asta e calea legală.

Aseară am avut discuţia cu ei. Joi, i-am invitat la o masă, vreau să stau de vorbă cu ei, să-i fac să înţeleagă faptul că e un trofeu pus în joc şi e bine pentru fiecare dintre ei, indiferent că vor mai sta sau nu la Astra”, a spus Dani Coman pentru ProSport.

Președintele în preaviz al Astrei a vorbit și despre antrenorul Costel Enache: „E adevărat că a fost adus de mine, dar eu am cuvânt... Şi atunci când am promis ceva jucătorilor, m-am ţinut de cuvânt. Nu i-am minţit niciodată. Sper ca până joi să se regleze situaţia într-un fel”.

A ÎMPRUMUTAT CLUBUL

Lunile trecute, Dani Coman a împrumutat clubul cu 500.000 euro. Echipa lui Ioan Niculae avea nevoie să plătească unele datorii, iar împrumutul acordat de Dan Coman a facilitat acest lucru.

Fostul goalkeeper ar urma să-și recupereze banii după ce Astra va încasa sumele cuvenite din drepturile TV, existând inclusiv o hârtie semnată între cele două părți în acest sens.

Citește și:

EXCLUSIV Dani Coman și-a dat demisia de la Astra! Degringoladă înaintea finalei de Cupă: ce se întâmplă cu antrenorul Costel EnacheAnamaria Prodan a șocat la nunta fiicei lui Gigi Becali! Cum și-a făcut apariția

Libertatea

Comentarii (4)

baba.pricina  •  14 Mai 2019, 11:45

O sa vina Narcis Raducan, alt flamand al fotbalului romanesc sau vans ghe daca retrogradeaza calarasu

brifcor  •  14 Mai 2019, 11:18
Postat de brifcor pe 14 Mai 2019, 11:17

Nu degeaba galeria rapidului îi spenea Banii Coman :)

spunea*

brifcor  •  14 Mai 2019, 11:17

Nu degeaba galeria rapidului îi spenea Banii Coman :)

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
14:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
17:30 Baschet M

Dinamo - U BT Cluj-Napoca

Digi 3
Program TV complet

Liga 1