FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Claudiu Vaișcovici, Florin Cheran și Giani Kiriță deplâng situația în care se află echipa: „Ar fi o performanță să rămânem în A!”

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2019 09:00

Dinamo este la cel mai rușinos start de campionat din istoria clubului! „Câinii” au pierdut patru partide: cu Viitorul, 0-5, Craiova 0-2, CFR 0-1, Iași 0-2, și au câștigat una singură, cu Clinceni, 4-2.

Gazeta i-a contactat pe trei foști jucători emblematici ai "câinilor" pentru a afla ce este în sufletul lor având în vederele ultimele evenimente din Ștefan cel Mare.

Florin Cheran (72 de ani): „Dacă ești dinamovist adevărat, nu ai cum să fii în apele tale când vezi așa ceva. Nu știu cum s-ar putea face o redresare, sincer. În momentul acesta suntem la retrogradare și ar fi o performanță să jucăm în play-out și să nu cădem în B. Instabilitatea actuală e la toate nivelurile și e incontrolabilă. Nu ai antrenor, loturile vin și pleacă tot timpul. Mă rog, nu vreau să-mi dau mai mult cu părerea pentru că nu contează pentru nimeni ce spun eu”.

4 titluride campion a câștigat Cheran cu Dinamo

Claudiu Vaișcovici (56 de ani):Tot ce se întâmplă e o mare rușine pentru istoria lui Dinamo! Puteau să fie cinci înfrângeri pentru că victoria cu Clinceni a fost norocoasă. Prunea a zis că dă afară jucătorii fără valoare și aduce alții buni. Poftim, valoare! Dacă la finalul sezonului prindem locul de baraj, e mare lucru! Negoiță s-a înconjurat numai de lepre care îi sug bănișorii și nu îl sfătuiesc cu nimic bun. Cea mai mare greșeală făcută - când l-a dat afară pe Rednic în 2016 și a fost adus Andone. La ce echipă făcuse Mircea atunci, dacă mai investeai un milion de euro, câștigai fără probleme titlul”. 

57 de goluriîn 68 de meciuri a marcat Vaișcovici pentru Dinamo, în Liga 1. A câștigat cu "câinii" Cupa și campionatul în 1989/1990

Giani Kiriță (42 de ani): „Rămân mut la fiecare meci al lui Dinamo! Credeam că nu se poate mai rău decât ce a fost în ultimii doi ani, dar văd că e și mai și acum. Băi, mă încearcă multe sentimente, serios! Mi-e foarte greu să privesc tot ce se întâmplă. Eu am crescut la Dinamo în mediu de performanță și nu pot concepe așa ceva. Dar degeaba vorbim noi, foștii jucători, pentru că nu avem calitate oficială și nu bagă nimeni în seamă ce spunem noi. E o mare rușine să joci în play-out, dar e doar o consecință firească a acțiunilor lor. Au spus că sacrifică un an pentru a-l lăsa pe Rednic să construiască noul sezon, după care au venit și au aruncat bomba: l-au dat afară pe Rednic, au aruncat în aer toți suporterii, peste asta l-au adus pe Neagoe și au transferat ce au transferat. După care ne plângem că e situația grea. Ce semeni, aia culegi!”. 

2 titluriși 3 Cupe ale României a câștigat Kiriță în tricoul lui Dinamo

Citește și: 

Cătălin Straton: „Îmi vine să plâng” » Andrei Sin: „Dacă jucăm în halul ăsta... Nici n-am ajuns la poartă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
dvd1
dvd1  •  11 August 2019, 14:41
Postat de whitesnake pe 11 August 2019, 11:41

dinamo retrogradeaza iar fcsb se desfiinteaza , ti-ar placea ??

da, mi-ar placea si chiar asa va fi. Oricum "Steaua" e in D, divizia a patra si probabil si aia se va desfiinta la un moment dat. Daca vorbim de FICISIBI atunci aia ar trebui desfiintati pe loc. Aia nu e echipa. Pina una alta "ne concentram" pe retrogradarea lui Dinamo care e sigura 100% anul asta

whitesnake
whitesnake  •  11 August 2019, 13:08
Postat de homelander pe 11 August 2019, 11:50

baiete,cant timp exista Steaua in liga 1,ca va desfiintati voi sau nu,chiar nu conteaza. cine a delcarata,iubim dinamo dar mai mult uram Steaua. voi traiti doar pentru Steaua. cat timp exista Steaua si daca dinamo se desfiinteaza,voi tot aici o sa fiti.

bah baiatule de cand a ajuns chiriasul proprietar ?? la voi este mai rau ...chiriasul a fugit cu obiectele din casa !!!! acum traieste in codri precum haiducii !!

danut1971
danut1971  •  11 August 2019, 12:49
Postat de homelander pe 11 August 2019, 10:41

nu-ti fa tu griji pentru Steaua,Steau anu a retropgradat niciodata si nici nu o sa retogradeze. la cum jucati voi in mod normal ar trebui sa retrogradati. v-au umilit aia de la cfr non stop si tu tot virgin la 50 de ani ai ramas.

esti tu virgin cu amat fcsbeu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează