FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV GSP.RO Primele reacții după dispariția oficială a Stelei » Pițurcă jubilează: "Talpan este eroul acestei victorii!"

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 12:36

Victor Pițurcă, fost antrenor și jucător la Steaua, a fost unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai lui Gigi Becali și a declarat în exclusivitate pentru GSP.RO că se bucură de faptul că echipa din Liga 1 și-a schimbat numele.

"Este o victorie a celor din Minister, a Armatei. Mă bucur că s-a întâmplat așa. Este o hotărâre judecătoarească și trebuia pusă în aplicare. Talpan este eroul acestei victorii. El s-a implicat foarte mult în acest proces. Dacă ar fi după mine, ar trebuie să avanseze în grad și să fie comandantul CSA. Dacă și Belodedici susține asta, eu nu pot decât să fiu alături de el", a început fostul atacant.

Acesta s-a referit apoi la viitoarea CSA Steaua

"Eu mi-aș dori ca echipa să se întoarcă în Liga 1, acolo unde îi este locul. Steaua era în Liga 1 înainte să fie preluată ilegal de Becali.

Probabil că este foarte greu acum ca echipa CSA să fie în Liga 1, poate nu s-a dorit nici de la minister. Știu că dacă echipa era înscrisă în Liga 1, ar fi avut parte de sprijin financiar important.

Eu sunt dispus să ajut echipa de fiecare dată când este nevoie de mine, cu un sfat. Poate, când echipa va urca în Ligile superioare, voi fi și antrenor. Nu promit nimic". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
1422898941351462
Dan Antoniu  •  16 Februarie 2017, 05:20

o victorie mare pentru oameni mici. triumful lui piti asupra lui gigi, pe care el l-a adus la steaua, el l-a sprijinit, dar gigi si-o merita . gura lui mare si *** a bagat multi oameni in belele. DAR, noi suporterii ce vina avem ? fire-ati ai dracu cu talpanii vostri cu tot !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bumerang
bumerang  •  15 Februarie 2017, 23:51

Talpan, cine va mai investi in Romania de acum inainte in orice, nu doar in fotbal? Ce am inteles eu: Echipa de fotbal era normal in faliment, jucatori neplatiti de 6 luni. L-au cautat pe Becali sa ii sponsorizeze, dupa care Becali le-a spus: ori mi-o vindeti ori nu va mai dau bani. Ei au vandut Steaua ca nu aveau ce sa faca. Dupa ce a pus echipa pe picioare si a inceput sa faca bani, Armata o vrea inapoi. Cine va mai investi in Romania dupa toate astea?

max2009
max2009  •  15 Februarie 2017, 23:16

de azi, de cand a disparut steaua, pt. mine nu mai existati nici voi, si nici o alta stea reinventata sau revigorata de voi. punct

Vezi toate comentariile (49)
Comentează