FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV În ce situație a ajuns Dinamo! Circul este maxim după decizia de azi

Articol de - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 17:13 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 18:35

Reco Sport, firma care asigura aparatura medicală la Dinamo, a decis să retragă 4 dispozitive după ce acestea nu au fost plătite la timp!

Este vorba despre două normatecuri, un diacard și un complex, prețul acestora fiind între 10 și 12 mii de euro. Firma clujeană a decis să retragă aceste aparate, deoarece nu au fost achitate la timp, recepția lor fiind făcută de medicul Liviu Bătineanu, care și-a reziliat zilele trecute contractul. 

Compania a mai distribuit astfel de aparate și la echipa a doua a „câinilor”, dar acelea au fost achitate de fanii din programul DDB. Toate aparatele de la această firmă clujeană au fost aduse la cererea fizioterapeuților spanioli, la venirea acestora la echipa din „Ștefan cel Mare”.

VIDEO Cosmin Contra: „Sper ca în ceasul al 12-lea să se rezolve toate problemele”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Scandal la antrenamentul lui Dinamo! Fostul medic al echipei a fost alungat după ce venise să îi acorde asistență lui Ehmann + reacția oficială a clubului

DDB pune presiune pe șefii lui Dinamo, dar Cortacero nu cedează! Ce oferă spaniolul pentru banii fanilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
mehighms
mehighms  •  27 Noiembrie 2020, 08:31
Postat de creeperno pe 26 Noiembrie 2020, 22:37

Ce circ visati? Domnul Cortacero stie ca aparatele astea sunt prea invechite si pentru o echipa demna de cupe europene, o sa fie cumparate aparate de ultima generatie astfel incat jucatorii sa nu se accidenteze deloc!

da-ti ma ban la creier!!

dragdim
dragdim  •  27 Noiembrie 2020, 01:57
Postat de Ion Popescu pe 27 Noiembrie 2020, 00:28

Rau a ajuns echipa poöitiei ! Sa-i salveze mafia carnetelor de conducere auto ! Ca au strans bani.

Stai calm ca mafia carnetelor de conducere a apărut in momentul când un tăntălau vroia carnet de conducere dar nu știa cu sa învârtă volanul. Ce care dau sunt mai vinovați decât ce care iau, sa îți amintești asta când vei da șpagă data viitoare.

347655969058390
Ion Popescu  •  27 Noiembrie 2020, 00:28

Rau a ajuns echipa poöitiei ! Sa-i salveze mafia carnetelor de conducere auto ! Ca au strans bani.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează