FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Scandal la antrenamentul lui Dinamo! Fostul medic al echipei a fost alungat după ce venise să îi acorde asistență lui Ehmann + reacția oficială a clubului

Articol de - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 15:45 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 18:34

După ce Liviu Bătineanu a decis să plece de la gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare”, Adrian Motoacă, fostul medic al echipei, a mers ieri la antrenamentul lui Dinamo pentru a-i acorda asistență lui Marco Ehmann.

Motoacă a avut un conflict cu Marius Iorga, membru al departamentului de scouting al clubului, chiar la antrenamentul de pe 26 noiembrie. „Băi, ai gura cam mare! Văd că ai numai pretenții”, i-ar fi strigat Iorga după ce Motoacă s-a plâns că de la terenul de antrenament lipsesc materiale medicale de bază. „Auzi, vezi că eu am venit aici doar să dau o mână de ajutor, nu să-mi bat joc de meserie”, a fost replica lui Motoacă. Ulterior, conflictul a fost recunoscut de medic, care este și membru DDB, pe grupul fanilor dinamoviști.

Astăzi, Dinamo a emis un comunicat prin care neagă zvonurile apărute și afirmă că acest conflict nu a avut loc: „în cantonamentul de la Săftica nu a existat un conflict fizic sau verbal între Adrian Motoacă (medic, prezent la antrenamentul de ieri dimineață al echipei noastre) și Marius Iorga (membru al departamentului de scouting al clubului), așa cum s-a promovat eronat în mediul online sau în emisiunile sportive”.

Precizări Conducerea sportivă a echipei Dinamo București precizează prin intermediul site-ului oficial www.fcdinamo.ro...

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Thursday, November 26, 2020

Reacția lui Adrian Mosoacă nu a întârziat să apară și nu a ezitat să îi atace pe Rufo Collado și Marius Iorga. Totodată, medicul le-a spus fanilor că a fost sunat de Alex Couto și Adrian Alexandrescu pentru a se întoarce să ajute clubul dinamovist. 

VIDEO Cosmin Contra: „Sper ca în ceasul al 12-lea să se rezolve toate problemele”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

DDB pune presiune pe șefii lui Dinamo, dar Cortacero nu cedează! Ce oferă spaniolul pentru banii fanilor

EXCLUSIV Ajutor nesperat pentru Dinamo, după ce „câinii” riscau să piardă la „masa verde” următorul meci! Vor avea doi medici care fac muncă pro bono

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Comentarii (46)
mehighms
mehighms  •  27 Noiembrie 2020, 08:26
Postat de creeperno pe 26 Noiembrie 2020, 22:45

Motoaca asta cine se crede, doctorul anului? Dinamo Bucuresti nu poate lucra cu asemenea oameni si domnul Cortacero deja are variante de doctori profesionisti.

:))))))))))

creeperno
creeperno  •  26 Noiembrie 2020, 22:45

Motoaca asta cine se crede, doctorul anului? Dinamo Bucuresti nu poate lucra cu asemenea oameni si domnul Cortacero deja are variante de doctori profesionisti.

viforul
viforul  •  26 Noiembrie 2020, 19:29

Cât mai pot minți cei din conducerea lui Dinamo? Nu s-au saturat? Departamentul de Scouting ? Mai bine spui ca lucrezi la statia de benzina........Suna mai credibil........

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close