FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Încă o plecare de la Dinamo? A adunat 24 de meciuri, dar nu mai e dorit de conducere

Katsikas are 5,14 media notelor din Gazetă, a 13-a din actuala echipă a roș-albilor, dintre jucătorii care au cel puțin 5 meciuri în acest sezon de Liga 1
Katsikas are 5,14 media notelor din Gazetă, a 13-a din actuala echipă a roș-albilor, dintre jucătorii care au cel puțin 5 meciuri în acest sezon de Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 12:14

Ei nu-l mai au în plan, dar el mai vrea să continue! Cam așa s-ar traduce situația fundașului Giorgos Katsikas în Ștefan cel Mare.

Stoperul de 27 de ani a fost adus de Cosmin Contra vara trecută, de fapt antrenorul a insistat ca elenul să semneze cu Dinamo în detrimentul altor apărători trecuți prin Serie A, precum Mobido Diakite. Katsikas își încheie contractul în luna iunie, doar că oficialii clubului n-au luat în calcul prelungirea înțelegerii cu el.

Iar fotbalistul a apărut mereu pe lista jucătorilor de care Dinamo se va dispensa la finalul ediției, cu toate că este unul dintre titularii din centrul defensivei. Surpriza provine din faptul că grecul ar vrea să continue și din vară! Doar Nistor și Salomao au mai avut apariții publice în care au declarat că doresc să meargă mai departe cu Dinamo.

"Sincer, nu mă gândesc la ceea ce voi face din vară. Mă bucur că sunt aici și ofer totul lui Dinamo sută la sută în ultimele două luni. N-am vorbit deloc cu conducerea încă, nu știu exact ce se poate întâmpla, sunt dispus să iau în considerare o ofertă dacă va sosi. Acum, sunt focusat pe munca de la echipă. Dacă cineva mă apelează, eu sunt dispus să discut orice posibilitate", a comentat fotbalistul. 

"Vreau doar să învingem în meciurile ce vor urma, să avem un nivel ridicat. Ce obiective mai avem în play-out? Să ne luăm revanșa cu câteva echipe ce ne-au bătut înainte în acest sezon și să ne menținem pe linia bună din ultima vreme"
Giorgos Katsikas, fundaș Dinamo

3 goluriîn 24 de meciuri a reușit Katsikas pentru "câini" în acest sezon

9.000 €este salariul lunar al elenului în Ștefan cel Mare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  13 Aprilie 2018, 18:11

Sunt cel putin 5 stoperi mai buni ca acest grec in liga a doua!

calinescu_
calinescu_  •  13 Aprilie 2018, 17:06

SA VINA DIMA SI ANDREI MARC ....!!!!! EI SUNT DINAMOVISTI ...!!!

dinamo100
dinamo100  •  13 Aprilie 2018, 14:49

Katsikas nu are cum sa ramana. Are salariu mare si n-a rupt gura targului cu evolutiile sale.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează