FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Încă o variantă apărută pentru poarta FCSB-ului! Reacția lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 17:42

Posibila plecare a lui Florin Niță de la FCSB la Sparta Praga a adus un val de propuneri pentru a ocupa locul de goalkeeper al formației de pe locul 2 în Liga 1.

GSP.RO a aflat că, pe lângă Plamen Iliev și Costel Pantilimon, FCSB-ului i-a fost propus și Mario Felgueiras, fost portar al CFR-ului, dar ultimul nu este dorit de Gigi Becali, chiar dacă în trecut era printre preferații săi.

"Este adevărat, am primit propunerea asta, dar nu ne interesează. N-a mai apărat demult. Nu-l vrem", a zis Gigi Becali pentru GSP.RO.

Cotat la 400.000 de euro pe transfermarkt, Mario Felgueiras (31 de ani) se află sub contract cu Pacos Ferreira, la care a jucat 15 meciuri în acest sezon, primit 29 de goluri. A avut doar 3 partide fără gol primit.

Evoluțiile modeste l-au scos din echipa lui Pacos Ferreira. Ultimul meci jucat a fost în urmă cu o lună și jumătate, 1-2 cu Boavista. De atunci au mai urmat 5 partide, în 4 dintre ele a fost pe bancă, iar în ultimul, chiar de ieri, n-a fost în lot. 

Poate ajunge în MLS 

Mario Felgueiras ar putea ajunge în această seară în Major League Soccer, unde este dorit de Portland Timbers.

Negocierile dintre cele două părți sunt destul de avansate și probabil propunerea către FCSB a venit tocmai pentru a-i putea crește oferta din MLS.

Iliev, varianta principală 

GSP.ro aflat că Plamen Iliev de la Astra este portarul cu cele mai mari șanse în acest moment să vină în locul lui Niță, după ce varianta Arlauskis i-a fost refuzată din start lui Gigi de către șefii CFR Cluj!

Patronul roș-albaștrilor l-a contactat azi pe Ioan Niculae, șeful giurgiuvenilor, pentru a afla dacă acesta este dispus să-l vândă pe jucătorul de 26 de ani. "Da, am sunat să întreb de Iliev. Vom vedea ce va fi. Mai întâi să plece Niță", a spus Becali pentru GSP.ro. (Detalii despre această posibilitate aici)

Pantilimon, șanse minime 

Trecut pe linie moartă la Deportivo La Coruna, Costel Pantilimon va părăsi gruparea galiciană, anunță presa din Spania.

Costel Pantilimon va reveni în Premier League, la Watford, clubul care îl împrmutase în Spania toamna trecută și cu care mai are contract încă un an și jumătate.

Totuși, Pantilimon are șanse mici să apere la Watford, club care îi are deja pe Heurelho Gomes și Orestis Karnezis. Presa din Anglia anunță că are mari șanse să semneze cu Nottingham, formație din Championship.

Chestionat pe subiectul Pantilimon, Gigi Becali a spus: "Nu știu nimic despre această variantă. E prea devreme să vorbim".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  31 Ianuarie 2018, 07:56

S-a spart conducta cu FCSB . Articole peste articole despre plecarea lui Nita.Bine ar fi .CFR -ul scapa de un obstacol important.

john_milne
john_milne  •  30 Ianuarie 2018, 20:03

Pe Ritli nu il vrea? Sau pe Tibi Lung?

maradona5
maradona5  •  30 Ianuarie 2018, 19:30
Postat de Octavian Gorgan pe 30 Ianuarie 2018, 18:58

De ce nu apara Duckadam,,,,e cel mai ieftin

Pe Duckadam il foloseste stapinul in loc de pres

Vezi toate comentariile (4)
Comentează