FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV El e înlocuitorul lui Niță! » Becali a demarat deja negocierile pentru noul portar: "Da, dar mai întâi să plece Florin"

Articol de , - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 14:20

Gigi Becali a dezvăluit astăzi că portarul Florin Niță, 30 de ani, ar urma să plece de la FCSB în scurt timp pentru 2 milioane de euro, iar GSP.ro a dezvăluit că echipa care îl ofertează este Sparta Praga. (Detalii aici)

GSP.ro aflat că Plamen Iliev de la Astra este portarul cu cele mai mari șanse în acest moment să vină în locul lui Niță, după ce varianta Arlauskis i-a fost tăiată din start lui Gigi de către șefii CFR Cluj!

Patronul roș-albaștrilor l-a contactat azi pe Ioan Niculae, șeful giurgiuvenilor, pentru a afla dacă acesta este dispus să-l vândă pe jucătorul de 26 de ani. "Da, am sunat să întreb de Iliev. Vom vedea ce va fi. Mai întâi să plece Niță", a spus Becali pentru GSP.ro.

Edi Iordănescu, antrenorul Astrei, a reacționat pentru GSP.RO și a spus că nu este de acord cu plecarea lui Iliev la FCSB.

 "Orice jucător care ar pleca ar însemna o gaură imensă, mai ales că nu avem timp să punem în loc. Au plecat deja jucători importanți și nu ne mai permitem pierderi dacă vrem în play-off. Avem 3 portari foarte valoroși, dar Iliev e portarul naționalei Bulgariei, portarul care a jucat în majoritatea jocurilor.

Acensiunea lui se confundă cu venirea noastră la echipă. Nu aș vrea să ne transformăm în pepinieră, chiar dacă în trecut au migrat jucători către FCSB. Aceștia au făcut-o după ce s-a închis un ciclu și după ce au făcut performanță în tricoul Astrei. Nu putem reclădi echipa dacă schimbăm în permanență jucători", a spus Edi Iordănescu pentru GSP.ro.

COMPARAȚIE NIȚĂ vs. iliev

Florin Niță   Plamen Iliev
126 meciuri în Liga 1  71 
21 meciuri în acest sezon  19
13 goluri primite în acest sezon  19 
10 meciuri fără gol primit în acest sezon 8
1890 minute jucate în acest sezon  1693 
6,05 media notelor GSP  5,95
2.000.000 euro cota de piață 700.000 euro 
1,84 m înălțime 1,82 m

2partide pentru echipa națională a Bulgariei are Iliev

Plamen Iliev este în Liga 1 din 2015, când a fost adus de FC Botoșani de la Levski Sofia. Din februarie 2017 este la Astra. A mai jucat la Vidima-Rakovski, în Bulgaria. 

 Președintele Astrei, Dani Coman, îl consideră netransferabil pe Iliev: 

 "Iliev este unul dintre cei mai buni portari din România și din punctul meu de vedere este netrasferabil. Sunt sigur că dacă va rămâne la Astra în vară va exista o ofertă foarte bună pentru el și va pleca în străinătate. Nu știu dacă cineva a vorbit cu domnul Niculae despre plecarea lui Iliev pentru că imediat mă suna să mă informeze. Tot ce pot să spun acum este că Iliev nu este transferabil". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
915130541905898
Gabi Simon  •  30 Ianuarie 2018, 20:33

Daca l-a luat pe Vlad de la Craiova sa il joace pe copilul ala nu sa il tina rezerva pentru carat gentile jucatorilor,mare zurliu si *** asta numai sa strice echipele si in special jucatorii de atita e in stare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sooos1ck
sooos1ck  •  30 Ianuarie 2018, 18:25

Eu l-as lua pe Belgradean, portar bun, mai trebuie sa slabeasca putin, dar la Steaua se rezolva usor!

sooos1ck
sooos1ck  •  30 Ianuarie 2018, 18:24
Postat de haideusicfr pe 30 Ianuarie 2018, 17:50

CFR-ul daca a avut nevoie de un portar l-a adus pe Arla. S-a uitat peste hotare.Nu peste gard. In curtea vecinului. Becali asta nu vede mai departe de lungul nasului.

Ce spui tu, nu are nicio logica; E normal sa ii ai sub atentie pe jucatorii pe care ii vezi etapa de etapa, pe care poti sa-i monitorizezi permanent!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează