FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Încă un brazilian în Liga 1! A semnat deja contractul » Are 21 de ani și o tehnică deosebită

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 14:18

Locul lui Willie Barbosa la FC Botoșani, plecat la Apollon Smirnis în a doua ligă din Grecia, va fi luat de brazilianul Endrick dos Santos, un mijlocaș ofensiv de doar 21 de ani.

VEZI VIDEO CU ENDRICK

Cotat la doar 75.000 de euro de transfermarkt, Endrick a fost adus în Europa de Apollon Limassol, formație care l-a împrumutat la o altă echipă din prima ligă cipriotă, AEZ Zakakiou.

A jucat acolo meci de meci, însă echipa sa are un singur succes în 20 de etape, fiind pe 13 din 14 clasate.

Fotbalist de picior stâng, Endrick a semnat cu FC Botoșani pe 3 ani. Transferul a fost intermediat de Bogdan Apostu. 

"Endric este un jucător cu o clarviziune rar întâlnită pentru vârsta sa, care sunt convins că va aduce un plus echipei. FC Botoșani a făcut o afacere excelentă. Calitățile sale nu pot fi văzute la ora actuală în campionatul nostru", a zis Bogdan Apostu pentru GSP.RO. 

"L-am urmărit mult pe Endrick, e venit în Europa de vara trecută. Sperăm să se adapteze și la noi. E un jucător tânăr, de perspectivă. Noi să știți că am avut ochi la jucătorii străini. În general am adus jucători buni: Ngadeu, Cabrera, Martinus. Sperăm ca Botoșani să fie doar o rampă de lansare pentru Endrick. Am încredere mare în el" Șfaițer pentru GSP.RO

a1

a2

Save

Save

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
brandremist
brandremist  •  23 Ianuarie 2017, 19:51
Postat de onduku pe 23 Ianuarie 2017, 16:22

E mijlocas.

Mijlocașul ofensiv trebuie să dea măcar o pasă de gol. Și văd că a jucat și ca atacant. Și nimic, dar cică e un talent unic în Liga1. Om vedea ce e de capul lui. Poate se descurcă aici.

onduku
onduku  •  23 Ianuarie 2017, 16:22
Postat de brandremist pe 23 Ianuarie 2017, 15:37

Are o statistică impresionantă - niciun gol și nicio pasă de gol în 14 meciuri!!! Cred că a venit cu filmulețul ăla la el, altfel nu cred că îl angajau.

E mijlocas.

sofronpaul
sofronpaul  •  23 Ianuarie 2017, 15:40

La fiecare transfer trebuie spus de Apostu? Cred ca are mai multe rezultate la căutare decât Dinamo. Asta nu e publicitate? A adus inca un cvasinecunoscut :) când sunt câteva sute de juniori buni in tara noastră.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează