FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Încă un nume mare din istoria lui Dinamo neagă că s-ar alătura investitorilor străini: "Nu sunt implicat în niciun fel, nu mă dezic de ce am spus"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 18:47

Legendele dinamoviste menționate azi de Adrian Thiess neagă rând pe rând afirmațiile omului de afaceri, potrivit cărora ar urma să se implice în viitorul proiect din "Ștefan cel Mare". 

După ce familia Nunweiller a negat că ar urma să se alăture proiectului promovat de Thiess, și Ioan Andone, 58 de ani, a dezmințit ipoteza lansată azi de omul de afaceri. 

"Știu despre aceste discuții despre care vorbește Thiess, știu de mai multă vreme, dar nu sunt implicat în niciun fel. Nu vreau să fac alte comentarii momentan. Voi spune mai mult dacă se va realiza tranzacția.

Eu m-am întâlnit cu suporterii și mi se pare admirabil demersul lor, nu mă dezic de el. Dacă altcineva vine cu un plan mai bun e foarte bine, pentru că tot ce mă interesează e binele lui Dinamo", a declarat Ioan Andone pentru GSP.ro.

"Fălcosul" a recunoscut în repetate rânduri că susține inițiativa suporterilor dinamoviști care vor să implementeze modelul socios în "Ștefan cel Mare". 

Vezi și: Adrian Thiess, prins cu minciuna la conferința de azi! O legendă dinamovistă transmite că nu se va implica în noul proiect de la Dinamo: "Cum își permite așa ceva?"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  30 Martie 2018, 19:52

Andone e "diplomat",ca de obicei!Adica cu curul in doua barci!

andrei1337
andrei1337  •  30 Martie 2018, 19:18

Va spun eu, tranzacția este ca și făcută, de aceea au început atacurile presei, dictate de CSAT-ul din Aleea Alexandru Nr. 1. Andone a spus că nu comenteaza, nu că nu se implica. Nu era vorba de Nunweiller, era vorba de cineva care a lucrat cu Nunweiller! Este clar că pastorul piperean tremura de frica investitorilor si in loc să își vadă de oile dumnealui și să investească în ele, își dă banii pe o asemenea campanie ordinară de recredibilizare!!!

1730536013863153
Costel Drejoi  •  30 Martie 2018, 19:09

Adrian Fâss...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează