FOTBAL  »  Superliga  »  SALARII NEPLĂTITE

EXCLUSIV Informații șocante de la un club din Liga 1: "Antrenamentele sunt jalnice, suntem neplătiți de luni de zile, ne trec primele ca salarii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 09:19

Concordia Chiajna e foarte aproape de retrogradarea din Liga 1, după 0-3 cu Sepsi, iar Gabi Matei, cu declarațiile de aseară, a dat tonul nemulțumirilor în tabăra ilfovenilor.

După ce Matei s-a plâns că nu și-a primit ultimele două salarii, alți jucători de la Chiajna au ieșit la atac, după ce au auzit declarațiile președintelui Cristi Tănase, conform cărora toți jucătorii sunt cu salariile la zi.

"E dezastru aici! Am văzut și noi declarațiile lui Tănase (n.r. președintele Concordiei), dar minte incredibil! Noi avem restanțe de două luni la salariu. Chiar l-am felicitat pe Gabi (n.r. Matei) pentru că a ieșit la declarații și a spus tot adevărul", a spus un jucător al Chiajnei sub protecția anonimatului.

"Grădinaru e omul președintelui"

Un alt fotbalist din lotul lui Dorinel Munteanu îl acuză pe Grădinaru, după ce acesta a declarat că nu sunt probleme la echipă și că toată lumea are salariile la zi.

"Normal că Grădinaru a spus la interviuri că nu sunt probleme, că el e omul președintelui. Am văzut că Tănase a spus că ar schimba toată echipa dacă ar putea. Să ne dea drumul atunci, să ne lase să plecăm dacă salariile nu ni le plătește. E greu, frate, să nu iei banii și atunci când îi primești îi iei cu 5 zile înainte de Crăciun, dar clubul tot rămâne cu restanțe. Asta e România. Doar la noi se poate întâmpla așa ceva. Doamne ajută să plec de aici, că nu mai pot!", a spus un fotbalist de la Chiajna.

"Antrenamentele sunt jalnice"

Nici Dorinel Munteanu n-a scăpat de criticile elevilor săi: "Antrenamentele sunt jalnice. Antrenorul are mereu scuze după meciuri, că jucătorii sunt mereu de vină, că sunt slabi. El a cerut să li se rezilieze contractele mai multor jucători, precum Dan Bucșa și Cristi Ciobanu, miercuri înainte de meci. La partida cu Sepsi aveam doi jucători accidentați pe bancă doar ca să fim 18. Prepeliță și Măzărache erau cei accidentați. Acum se chinuie să-i rezilieze contractul și lui Bawab".

"Ne trece primele ca salarii"

Al treilea fotbalist de la Chiajna cu care a luat legătura GSP face afirmații șocante și spune că oficialii echipei trec primele ca salarii în ștatele de plată.

"Am văzut că Tanase le-a spus jurnaliștilor că are toate ștatele de plată la zi cu salariile jucătorilor. Oamenii nu știu că prima cu Steaua a fost băgată ca drept salarial. În acte nu e trecută ca primă sau bonus. S-a întâmplat de mai multe ori așa.

Un caz concret s-a petrecut în urmă cu doi ani cu Vali Munteanu, care s-a dus la Călărași. Știu că atunci jucătorii au avut primă de salvare de 4.000 de euro și le-a fost băgată ca drept salarial. Când s-a dus băiatul (n.r. Vali Munteanu) să rezilieze contractul i s-a spus că mai are restanță doar o lună pentru că i se băgase acea primă ca salariu", a adăugat un alt jucător de la penultima clasată.

Clasament Liga 1

clasament

Citește și:

Scandal fără precedent la Chiajna: "Suna peste tot că nu îi ieșeau 800 de lei la salariu. Perturbă tot vestiarul!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
1812116582433640
Starostele Hotilor  •  07 Ianuarie 2019, 00:33

ce dracul este asa de socant ? baietii astia nu inteleg ca ei nu sunt angajati ca paznici la stadion pt a fi platiti pentru prezenta !daca nu ai nici un rezultat SPORTIV normal tu ai tupeul sa vorbesti de prime ??ar trebui sa plateasca niste slujbe la biserica pentru sanatatea fraierilor care le dau bani degeaba,nu sa-i injure !!

1391972634181505
Adrian Popescu  •  22 Decembrie 2018, 22:24

Echipa este a primariei iar edilul este de la ALDE. Asa ca omul este la putere!!!!!

dani26uno
dani26uno  •  22 Decembrie 2018, 15:12

de acum inainte jucatorii si Afan (daca mai exista) sa fie atenti cand semneaza cu Concordia...Lucrurile aste sunt de anii 90- 2000 dar saracii au ramas cu golaniile lui pynalty , borcea ,tata jean

Vezi toate comentariile (17)
Comentează