FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionel Dănciulescu a luat foc după dezvăluirile lui Adrian Cristea: „Eu i-am blocat transferul la Real Madrid? E ultima dată când îi răspund fostului iubit al Biancăi Drăgușanu!”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 12:13

Ionel Dănciulescu a reacționat, după ce Adrian Cristea l-a acuzat la GSP LIVE că i-a blocat transferul la Hercules Alicante în 2009.

Fostul atacant al „câinilor” s-a enervat când a auzit că a fost acuzat că nu se bucura la victoriile lui Dinamo dacă golurile erau marcate de colegii din atac. (Detalii AICI)

„Eram trist când nu marcam, cum erau și Claudiu, și ceilalți atacanți, dar asta nu înseamnă că nu mă bucuram la victorii. Oricum, mai bine așa, să rămân trist că n-am dat eu gol, decât să însemne o corvoadă meciul, să aștept cu nerăbdare să se termine, să scap și să plec de la stadion”, a spus Ionel Dănciulescu pentru GSP.RO.

„Tot eu i-am blocat și transferurile la Milan și Real Madrid”

Dănciulescu l-a ironizat pe Cristea, când a venit vorba despre sabotarea transferului la Hercules: „Legat de episodul de la Alicante, dacă Giovanni și Esteban confirmă că așa s-au petrecut lucrurile, eu dispar din fotbal! Pulhac cum a semnat cu Hercules?

Dacă nu aș fi fost caracter și fotbalist, n-ar mai fi ajuns nimeni în Spania după mine. Probabil tot eu i-am blocat lui Cristea transferurile la Milan și la Real Madrid. Mai bine și-ar face o analiză serioasă la tot ce a făcut în viață. Și am încheiat, e ultima dată când îi răspund fostului iubit al Biancăi Drăgușanu! Oricum, el se descurcă mai bine pe laptop decât pe teren”.

Reacția lui Adrian Cristea legat de transferul ratat din cauza lui Danciu

Vezi și:

VIDEO Cum a ratat Adrian Cristea transferul carierei din cauza lui Ionel Dănciulescu: „Vorbea mai mult soția decât el! Credea că îi iau pâinea de la gură”

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
cornelconasu
cornelconasu  •  04 Aprilie 2019, 19:49

Dacă vrei să aranjezi un campionat ca să-l câştigi, cel mai bine apelezi la arbitri străini! Nu este altă soluţie mai bună, amintiţi-vă de Urziceni cu Dinamo ADRIAN PORUMBOIU

307323036288146
Manuela Anghel  •  04 Aprilie 2019, 14:38

cristea este singurul fotbalist care dupa ce dribla un adversar statea pe loc ,de lene ,nu avansa un pas spre ori ce parte a terenului , nu pasa .Orice pasa mai lunga de 3 metri erea gresita .Pacat de tehnica lui ,a fentat fotbalul. Un puturos care juca un meci doua pe sezon cand il amenintau ca-l dau afara.

gigi.scula
gigi.scula  •  04 Aprilie 2019, 14:37

Cristea: "A plecat la Spania la Alicante" reporterul asta ca nu stiu cum il cheama.,.. : unde era 2 romani.... era 2 ca daca "era" mai multi de 50... atunci "erau" :))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează