FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță a decis să vândă Dinamo! Marți se vor semna actele + prima reacție a finațatorului

Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo
Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 20:51

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo a declarat în mai multe rânduri că este dispus să cedeze cele 82 la sută din acțiunile deținute la Dinamo. De fapt, deținute de George Drăghia, fiindcă omul de afaceri i-a pasat acestuia acțiunile. Acum, șeful „câinilor” e gata să dea clubul.

„Am luat act de răspunsul dumneavoastră prin care vă manifestați în mod ferm intenția de a achiziționa în întregime pachetul deținut de SC Lotus Perfect Products SRL la SC Dinamo 1948 SA. Am luat act și de angajamentul ferm de a prelua în întregime drepturile și obligațiile acționarului majoritar cât și ale SC Dinamo 1948 SA și că veți face toate demersurile necesare în vederea continuării activității.

Imediat după terminarea Sărbătorilor Pascale, marți, 21 aprilie, suntem de acord să semnăm contractul de vânzare-cumpărare al pachetului de acțiuni, în conformitate cu oferta noastră și angajamentul dumneavoastră. Am transmis contactul notarului care se va ocupa de perfectarea actelor domnului Bogdan Pancu", este scris în comunicatul remis asociației „Dinamoviști pentru Dinamo”. 

EXCLUSIV Ionuț Negoiță a decis să vândă Dinamo! Marți se vor semna actele + prima reacție a finațatorului
Mailul trimis de Negoiță către Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo"

1 leue suma pe care reprezentanții ADPD se oferă să o ofere pentru pachetul majoritar de acțiuni al clubului. Suma este cea solicitată recent chiar de către Negoiță.

Ionuț Negoiță: „ Să preia frâiele că se pricep mai bine ca mine!”

Ionuț Negoiță a confirmat dorința de a vinde clubul și faptul că este dispus să cedeze pachetul de acțiuni Asociației „Dinamoviști pentru Dinamo".

„Da, este adevărat. Eu sunt elegant și am răspuns rapid ofertei. Doamne-ajută să se ocupe, să facă, să fie bine pentru Dinamo, să preia frâiele că se pricep mai bine ca mine! Probabil, au resurse financiare să plătească lunar jucătorii, toate cheltuielile care sunt la un club. 

Având clubul au altă credibilitate, pot colecta de la suporteri, pot atrage sponsori, e treaba lor. Eu atât am putut. Eu am trimis oferta și fanilor din programul socios Doar Dinamo București, însă ei au spus că nu pot avea forța financiară necesară de a susține de unii singuri un club de nivelul lui Dinamo. 

Mai mult ce să fac? V-am zis că nu mai e de joacă. În afară unor injurii gratuite la adresa mea, nu s-a întâmplat nimic concret pentru Dinamo, în condițiile în care toți se laudă că iubesc acest club" 
Ionuț Negoiță pentru GSP.RO

45.000 de euroa strâns asociatia Dinamovisti pentru Dinamo, așa cum a mărturisit Cornel Dinu zilele trecute într-un interviu acordat GSP

VIDEO.Suma impresionantă strânsă de DDB pentru licență + gest emoționant: și-a donat 30% din pensia de 705 lei

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Lui Eugen Neagoe îi e frică să nu vadă Dinamo în faliment: „Fanii nu pot salva echipa la nesfârșit”

Opinie tăioasă Remus Răureanu: Dinamo a devenit încă un Caritas nerușinat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (64)
cornelconasu
cornelconasu  •  19 Aprilie 2020, 19:28
Postat de daweirl pe 19 Aprilie 2020, 05:52

deci saraciile astea au strans 45 k euro ,cam atat ...potenti ,ce sa zic ! unii vand un apartament cu banii aia ...si unul micut!:))daca ai 2-3 esti rege!:))

Ca de obicei vii tu cu mintea în colțuri și ura ta prostească specifică vouă ! Dinamoviștii au strâns până acum aproape 500 000 de mii de euro ! Vouă v-a luat Duckadam bilete de 5 lei/buc, ca să veniți la meci și ați venit exact câte bilete a luat el !!!!! Asta e diferența și acum se vede care e ...CEA MAI iubită echipă din România !!! Voi NICIODATĂ nu o să fiți în stare de așa ceva !!!

2036290743290484
Ion Marin  •  19 Aprilie 2020, 19:10

si a zis ca ar da si el bani pentru clubul lui de suflet , dar nu i a cerut nimeni.Ma gandesc , ca daca un om cu venituri modeste ar vrea sa ajute clubul, ma gandesc ca M.Lucescu si Ion Tiriac , care s putrezi de bani , in acest proiect , va da fiecare cate un milion de euro , la ce avere au si la cat au primit ei de la acest club.Dar cred ca e aceeasi situtie cu pensionarul , nu le-a cerut nimeni bani ca dadeau chiar mai mult , pentru ca ei au primit un nume si au fost platiti CA NISTE NABABI de Clubul Dinamo.

2036290743290484
Ion Marin  •  19 Aprilie 2020, 19:04

E un moment de cumpana pentru Dinamo, opera de distrugere a unei parti din acest club, e pe cale sa se termine.Dar , va fi un nou inceput , in care cei care vor conduce acest slub, vor avea nevoie de stiinta si intelepciune in arta conducerii si de profesionalism.E nevoie de cineva , gen fostul stelist Ion Alexandrescu , care a tacut si a facut.L-a atras pe Valentin Ceausescu , pe generalii de acolo si servicul de securitate al armatei , care i au dat putere si i au dat posibilitatea sa aduca bani si jucatori in club , discret si profesionist.A fost inspirat cand l a adus pe Florin Halagian , ca antrenor , fara jucatorii adusi de el , nu lua niciodata cupa campionilor.Esential acum pentru cei care vor prelua clubul , e conducatorul si antrenorul si strategia de viitor a clubului.Prin C.S Dinamo sa si infiinteze , in parteneriat centre de copii si juniori in fiecare oras resedinta de judet, si acolo cu asociatii , cu parteneriat , suporteri, .F.C Dinamo si C.S Dinamo , cu investitii mici in capitalul uman si cu posibilitati in viitor formidabile.Trebuie implicati suporterii pur sange ai lui Dinamo , impreuna cu fostii jucatori.Locul de unde sa se lanseze acest proiect , ar trebui sa fie la Slatina , acolo unde pe vremuri , era un Dinamo Slatina si asa mai departe in fiecare oras resedinta de judet.Ca sa aiba viitor , trebuie implicati toti suporterii si toti oamenii cu bani care au in sange spiritul alb rosu.Am intalnit un pensionar dinamovist , cu pensie de 900 de lei si a

Vezi toate comentariile (64)
Comentează