FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, despre vânzarea lui Dinamo: „Le-am pus o condiție: 3 milioane de euro. Au zis că au buget de 10 milioane”

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 19:33

Ionuț Negoiță a avut o reacție după ce GSP.RO a informat că investitorii spaniolii nu ar avea forța financiară să susțină Dinamo. 

  • Ioan Andone a propus unui grup de investitori din Spania să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță.
  • Negocierile s-au blocat într-un anumit punct, ca la fiecare tentativă anterioară de cedare a lui Dinamo. 
  • Ionuț Negoiță revine și spune că tranzacția este în continuare realizabilă. 

Ionuț Negoiță a luat atitudine după ce a citit pe site-ul Gazetei: „Până acum nu le-am cerut nicio garanție. Am avut o discuție mai devreme, pentru că oricum aveam în plan această ideea, dar așteptam să văd cum evoluează lucrurile. Le-am transmis clar: trebuie să garanteze măcar 3 milioane de euro. Adică faptul că au această sumă, nu pentru mine, ci pentru Dinamo. Mi-au transmis că nu sunt probleme, că au buget prin care să asigure și 10 milioane de euro!”.

Negoiță: „Minimum 3 milioane de euro!”

„Mi s-a zis că nu sunt probleme, acum aștept să văd în fapte. I-am anunțat telefonic, o să primească și în scris. Repet, suma de minim 3 milioane de euro pentru acoperirea cheltuielile e pentru Dinamo! Lucrăm la documente, dar condiționăm tranzacția de acest detaliu, prin care să asigurăm viitorul apropiat al clubului. Eu sper că este în regulă, rămân deschis oricăror discuții spre binele clubului”, a comentat Negoiță pentru GSP.ro. 

VIDEO / EXCLUSIV Ce voiau de fapt investitorii spanioli de la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ce voiau de fapt investitorii spanioli de la Dinamo: „Bani n-avem, vrem doar să devenim proprietari!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
pedro_nr1
pedro_nr1  •  30 Aprilie 2020, 19:04
Postat de murdoch_mysteries pe 30 Aprilie 2020, 15:37

S-a terminat!! Cine e nebun sa-i dea garantii lui nevoita de 3 mil?/ Nu o face nimeni. sa inchida dracului taraba si gata!

asta e *** cu acte in regula, ori vinde pe 1 Leu ori pe 3 milioane euro ???? o sa vanda pe masa mare in cazul de fata !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2036290743290484
Ion Marin  •  30 Aprilie 2020, 17:45

Domnul Anghelace , procedurile de acum cu sustinerea cu donarea banilor sunt foarte greoaie .Se rezolva foarte usor prin crearea unui program , de transmitere a banillor prin S.M.S.CONTACTATI O pe doamna , marea doamna, Veronica Gusa Dragan, sa preia clubul Dinamo, o sa aveti o surpriza foarte placuta , este o ramanca autentica si o mare patrioata.GRABITI VA !SUSATINET-II si incurajati ii pe suporteri sa se asocieze in fiecare judet si sa adune bani pentru club , impreuna cu DOAMNA VERONICA CLUBUL DINAMO VA RENASTE.Implicati -va DOMNULE ANGHELACHE , nu stati cu mainile in SAN CA TIRIA SI LUCESCU , sunteti un om deosebit , va rog!

dvla22
dvla22  •  30 Aprilie 2020, 16:35

Negoita nu vinde pentru ca vrea sa falimenteze dinamo.Sunt niste terenuri bune acolo ce nu intelegeti.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează