FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Ismail H'Maidat, condamnat la închisoare pentru atac armat, vine în România! A fost refuzat de Becali și trimis la o rivală din Liga 1 + Reacția clubului

Articol de , - Publicat sambata, 09 februarie 2019 10:50

.

update 17:00

Președintele executiv al Iașiului, Adrian Ambrosie, a comentat informația potrivit căreia Poli l-ar aduce în probe pe Ismail H'Maidat: „Nu am agreat absolut nimic în privința lui H'Maidat și nici nu se pune problema să testăm un asemenea fotbalist. [despre impresarul Ngoma, care cu ceva timp în urmă s-a oferit chiar să investească la Iași un milion de euro și să achiziționeze pentru club jucători trecuți pe la Man. City sau Man. United] Noi i-am cerut atunci să ne prezinte un proiect, dar n-a venit cu nimic. La început l-am tratat cu toată seriozitatea, însă ne-am convins că e un neserios. Ultima oară când Ngoma a fost aici, la plecare nu și-a plătit hotelul și nici taxi-ul până la aeroport. Iar pe impresarul Adrian Pigulea l-a păcălit să-i cumpere bilet de avion până la București. Atrag atenția tuturor cluburilor să se ferească de el”.

știrea inițială

Marocanul Ismail H'Maidat (23 de ani) este în probe la Poli Iași. Fostul copil teribil al lui Crystal Place, cumpărat de Roma cu 3.15 milioane de euro, a fost refuzat de Gigi Becali.

Produs al Academiei belgienilor de la Leuven, Ismail s-a mutat în Anglia, la academia lui Crystal Palace. Avea doar 18 ani. Au urmat alte două mutări, la Anderlecht și Brescia, înaintea transferului pe 3 milioane de euro în
Serie A, la colosul AS Roma.

Nu s-a impus și a fost împrumutat la Ascoli, Vicenza, Olhanense și Westerlo.

În 2018, cariera lui a fost oprită brusc. H'Maidat a fost implicat într-un jaf asupra unui cazinou, în noaptea de Revelion. Marocanul avea în posesie și o armă, cu care a amenințat mai multe persoane din stafful stabilimentului.

Nu era primul astfel de incident. H'Maidat era deja investigat pentru asalt armat asupra mai multor magazine din Belgia. A fost condamnat la 46 de luni de închisoare. A efectuat doar două, fiind eliberat. 

Acum, Ismail H'Maidat va veni în probe la Poli Iași. Dacă îl va convinge pe Flavius Stoican va primi un salariu lunar de 2.000 de euro.

FCSB l-a refuzat

Jean Willy Ngoma, impresarul jucătorului, afirmă că H'Maidat a fost prima dată propus la FCSB, dar Gigi Becali i-a transmis un mesaj clar: „Îl acceptăm pe băiat, însă doar să se antreneze cu noi. Apoi îl vindem. Dacă la Iași va juca, du-l acolo, că e de 4 ori mai bun decât Qaka".

1selecție are Ismail H'Maidat în prima reprezentativă a Marocului, într-o victorie, scor 3-0, contra Canadei

Vezi și: 

EXCLUSIV În urmă cu 6 ani era cel mai mare talent din Europa, acum a venit în Liga 1! » Poveste de COȘMAR: distrus de impresari, după ce îl ochise Arsenal

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
peluza
peluza  •  09 Februarie 2019, 13:30
Postat de Lengyel Adrian pe 09 Februarie 2019, 12:34

Aceste pedepse de-a hilare sunt o bataie de joc la adresa oamenilor corecti!!! La primul atac armat un minim de 10-15 ani iar la un eventual al doilea ar trebui impuscati direct. Cu legile astea superpermisive fata de talhari Europa se va autodistruge!!!

Nu sunt de acord cu impuscarea lor, DAR SUNT DE ACORD CU MUNCA SILNICA!!! Adica sa produca cat cheltuiesc in puscarie. Gandeste-te ca Breivik a luat doar 21 de ani de inchisoare si e chiar posibil sa iasa mai repede. Si ala e pericol social, incredibil. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

peluza
peluza  •  09 Februarie 2019, 13:28

Pai ce sa faci cu el daca din perioada Brescia nu mai joaca nimic? Adica de vreo 4 ani? Nu a jucat pe unde a fost, Belgia sau liga a 2-a italiana.

cneius
cneius  •  09 Februarie 2019, 13:11

"...la colosul AS Roma" - asta a fost buna !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează