FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Italienii lui Dinamo, Piscitelli, Fabbrini și Montini, au dezvăluit ce le place în România: „Am prins drag de țara voastră”

Articol de - Publicat luni, 23 decembrie 2019 01:36

Dinamo a avut un 2019 de coșmar. Dar „câinii” mai speră, măcar teoretic, că miracolele nu rămân doar de Crăciun, ci se pot extinde și-n februarie 2020, când sunt ultimele patru etape din sezonul regulat. 

Iluziile suporterilor roș-albilor se leagă și de brigada italiană din Ștefan cel Mare, formată din Riccardo Piscitelli, Diego Fabbrini și Mattia Montini. Cei trei sunt apreciați de fani, însă tifosii dinamoviști așteaptă mult mai multe de la elevii lui Uhrin.

A luat pentru acasă

Chiar dacă au fost măcinați de accidentări, cazurile lui Fabbrini și Montini, chiar dacă a salvat de multe ori echipa, însă n-a reușit să facă minuni astfel încât Dinamo să atingă zona play-off-ului, cazul lui Piscitelli, italienii au plecat în vacanță cu amintiri frumoase după un 2019 petrecut în România. Nu și cu salariile restante, care nu se știe dacă vor fi sau nu aduse de Moș Crăciun.

„Eu nu mă dau în vânt după dulciuri, dar îmi place tiramisu făcut de mama sau panettone. Aici, la București, am gustat din cozonac, din papanași, cu dulceață de fructe de pădure, mi-au plăcut și am dus și acasă părinților, ca să avem un pic de România și-n Italia. Eu sunt recunoscător pentru perioada petrecută la Dinamo, am prins drag de țara voastră”, a comentat goalkeeperul de 26 de ani.

Îi apreciază pe români

Fabbrini a prins și gustul preparatelor tradiționale moldovenești, după un sezon petrecut la FC Botoșani: „Doar am gustat, un pic, din toate, și din sarmale, și din cozonaci, am mâncat mămăliguță, care e și la noi în Italia. Românii au mâncăruri bune și gustoase. Și sunt oameni zâmbitori, buni, prietenoși, afli asta cu plăcere foarte repede după ce i-ai cunoscut”.

Mattia este plăcut impresionat de plimbările prin centrul Capitalei, se relaxează mereu când are timp, alături de iubita sa, Valentina: „Am încercat și mâncarea românească, micii, am luat unul, doi, de poftă. Noi suntem cu pizza și cu mâncarea mediteraneană. Oricum, Bucureștiul e frumos, oamenii sunt ospitalieri și deschiși”. 

5 meciurifără gol încasat a strâns Piscitelli în tricoul roș-albilor. Riccardo a luat 28 de goluri în 19 partide

4 goluriîn 16 partide a marcat Montini pentru Dinamo în această ediție. În 2019 a strâns 13 goluri în 34 de confruntări

58 de minutea jucat Fabbrini în medie în tricoul roș-albilor în cele 6 etape strânse

Cantonament pe datorie

Dinamoviștii vor reveni într-un stagiu de pregătire în Spania, pe Costa del Sol, în perioada 13-23 ianuarie, după mai multe ierni petrecute în Cipru. Roș-albii vor sta la Benahavis într-un hotel de 5 stele și au programate patru amicale, cu Marbella, Bochum, Osijek și Krasnodar. „Câinii” încă nu au achitat contravaloarea întregii deplasări, dar au promis că o vor face cu ocazia apariției în Spania. 

Ce spune Gabriel Torje despre seceta de la Dinamo + Ce își dorește în anul 2020

Citește și:

Cristi Borcea, afirmație șocantă: „Dinamo se desființează într-un an!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
vasy86le
vasy86le  •  24 Decembrie 2019, 11:31

Daca lui Montini i s-ar fi acordat mai multe sanse, poate ar fi facut mai mult pt Dinamo, dar, sezonul asta, nu prea l-am vazut titular, cred ca merita mai multe sanse. Chiar daca a trecut printr-o perioada mai aiurea in care nu a impresionat, daca lui popescu ii dai atatea sanse, chiar si dupa ce iti gafeaza meci de meci, cred ca se putea sa i se acorde mai multe sanse si lui Montini.

126791918017681
Danezul Gramada  •  23 Decembrie 2019, 13:04

Portarul mai e ceva de capul lui in rest cele doua petarde puturoase fara valoare italiene sa dispara. ZERO BARAT amandoi. Au gasit vaca de muls si lustruiesc banca de rezerve pe bani frumosi.

mateodamiano7
mateodamiano7  •  23 Decembrie 2019, 12:41

Italienii sunt fascinati de densitatea de flautiste.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează