FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Iulian Cristea, primul interviu după transferul la FCSB! Cum a trăit derby-ul de ieri: „Am scos telefonul în autocar” :)

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 21:33

Iulian Cristea (24 de ani) a semnat în această seară noul contract cu FCSB și e bun de joc de acum pentru roș-albaștri, și nu din vară, cum prevedea acordul inițial. Fundașul-playmaker de la Gaz Metan se află în acest moment în drum spre București pentru a se alătura noii echipe. 

Gigi Becali a anunțat în această seară că a plătit 150.000 de euro Gazului pentru a-l lăsa pe stoper încă din această iarnă la FCSB, deși în vară ar fi ajuns la București gratis. 

Cristea a vorbit „la cald” despre transfer, pentru cititorii GSP.ro, în drum spre București, mărturisind că a aflat abia în această seară că trebuie să-și facă bagajele: 

- Iulian, este oficial, ești jucătorul FCSB-ului de acum.
- Îmi doream mult acest transfer! E un pas înainte în cariera mea. Mă bucur că s-a realizat din această iarnă. Acum îmi doresc să ajung cu bine la București, să mă pregătesc și când mi se va da șansa să dau totul pentru Steaua. 

- Știai de ieri? Cum ai urmărit meciul contra Craiovei? 
-
Nuu, chiar nu știam nimic! Meciul cu Craiova l-am văzut pe telefon, eram în autocar pentru că ne întorceam de la Botoșani. Acum, la 8 fără 20, am aflat că merg de acum acolo. 

- Vei fi suspendat la ultima etapă din sezonul regulat, urmează play-off-ul. Probabil vei intra din primul meci...
- Nu știu dacă voi fi atât de repede în echipă. E clar că îmi doresc să joc meci de meci, iar evoluțiile mele să mă transforme într-un om de bază. Să lupți pentru titlu e ceva extraordinar! Sper să-l câștigăm și să ne bucurăm la finalul sezonului. 

- Te gândești deja la națională după acest prim pas?
Îți dai seama că mi-aș dori. Dar deocamdată e bine să iau lucrurile încet-încet și vedem ce va fi. 

106meciuri și 5 goluri a adunat Iulian Cristea la Gaz Metan, unde a fost folosit mai des ca mijlocaș decât ca fundaș central. Teja îl consideră stoper, de aceea i-a transmis lui Becali că l-ar vrea de acum pe fostul lui elev de la Mediaș

750.000 €este cota lui Iulian Cristea, potrivit transfermarkt

CITEȘTE ȘI:

Iulian Cristea a semnat în această seară cu FCSB! » Gigi Becali, pentru GSP.ro: „Băiatul vine de mâine la antrenament”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
albanezulvesel
albanezulvesel  •  26 Februarie 2019, 06:38

EventuaLA cariera fotbalistica a lui este terminata. .pe principiul- Un jucator din 100 poate sa fie vandut in strainatate iar pt restul calvar si teroare

florinso
florinso  •  26 Februarie 2019, 06:07
Postat de Costel Tudor pe 26 Februarie 2019, 05:35

Trandafirasule , eu îți doresc mult succes la noua ta echipa , dar nu f. târziu îți vei da cu pumnii in cap pt. aceasta mutare ! Vreau sa te văd cum vei reacționa când Ciobanul Pușcăriaș , pe canalele tv. te va face in toate felurile !!! Eu va înțeleg pe voi ca faceți pt. bani , dar nu știu dacă in viața trebuie sacrificat totul pt. bani !

Pai ce ai vrea sa faca. Sa ajunga sa arda "gazul" de pomana. La Steaua ia un ban serios. Si daca e asa de bun cum se zice nu ar trebui sa aiba probleme. Totul e pe bani in ce lume traiesti?

485809194904413
Costel Tudor  •  26 Februarie 2019, 05:35

Trandafirasule , eu îți doresc mult succes la noua ta echipa , dar nu f. târziu îți vei da cu pumnii in cap pt. aceasta mutare ! Vreau sa te văd cum vei reacționa când Ciobanul Pușcăriaș , pe canalele tv. te va face in toate felurile !!! Eu va înțeleg pe voi ca faceți pt. bani , dar nu știu dacă in viața trebuie sacrificat totul pt. bani !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează