FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Jordan Mustoe, noul transfer al lui Dinamo, a fost implicat într-un mare scandal: „Au existat zvonuri că meciurile au fost trucate”

Jordan Mustoe, în stânga, pe vremea când evolua la Morecambe, în ligile inferioare din Anglia // FOTO: Guliver/Getty Images
Jordan Mustoe, în stânga, pe vremea când evolua la Morecambe, în ligile inferioare din Anglia // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 17:22

Jordan Mustoe, 28 de ani, fundașul stânga englez adus de Mircea
Rednic la Dinamo în această vară, s-a destăinuit azi în fața fanilor într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor.

Acesta a povestit fragmente din viața sa personală, a vorbit despre
concurența de la Dinamo și a dezvăluit cele mai frumoase și dezamăgitoare momente trăite în fotbal.

- Jordan, care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai din fotbal?
- Debutul meu în Cupa Angliei pentru Wigan.

- De ce?
- Când am auzit că o să fac parte din lotul pentru acele jocuri am fost foarte fericit. Nu mă așteptam să joc, dar chiar și așa m-am bucurat. Când antrenorul Roberto Martinez a întors pe față foaia cu titularii și am văzut că numele meu este inclus în primul "11", am început să tremur de fericire din toate încheieturile. Am pierdut șocant acel joc cu 2-1.

- Cum poate să fie o înfrângere cea mai frumoasă amintire?
- Am făcut un joc foarte bun! Imediat după meci, Martinez a declarat că eu și prietenul meu Callum Mcmanaman am fost singurii băieți din echipă care au performat bine, banda noastră stângă fiind foarte bună. În acel moment au început practic împrumuturile mele. Managerul lui Barnet a fost la acel joc, i-a plăcut de mine și s-a interesat imediat de împrumutul meu. Așa că am mers acolo până la finalul sezonului.

RETROGRADARE ȘI MECIURI TRUCATE

- Cel mai greu moment din carieră care a fost?
- O amintire foarte urâtă este retrogradarea cu Westerlo din prima ligă belgiană. Deși ne-am descurcat bine în precedentele două sezoane, această retrogradare a fost greu de suportat. Cu două meciuri înainte de final aveam un avans de 4 puncte peste linie. Am pierdut ultimele două jocuri, iar echipa de sub noi le-a câștigat.

- A ieșit scandal?
- A existat multă controversă. Au existat zvonuri că partidele au fost trucate, dar din punctul meu de vedere vina a fost a noastră. Pur și simplu trebuia să adunăm mai multe puncte în timpul sezonului, nu să depindem de ultimele meciuri.

Vezi și: EXCLUSIV Interviu cu Jordan Mustoe, pariul lui Rednic pentru acest sezon: „Sunt un fotbalist complet! Nu am slăbiciuni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
geo.b.
geo.b.  •  28 Ianuarie 2019, 20:56
Postat de bogat pe 28 Ianuarie 2019, 19:28

Articolul asta e dovada unui jurnalism de cea mai joasa speta. Intr-o redactie normala un astfel de ziarist ar fi fost dat afara pe loc. Jucatorul spune ca au planat suspiciuni asupra meciurilor contracandidatei la retrogradare iar voi puneti titlu care insinueaza ca jucatorul a fost implicat in asa ceva. Si cu exclusiv in fata. Mustoe v-a acordat un interviu cu buna credinta iar voi il terfeliti. Rusinos, mai mizerabil decat la ziarele de scandal.

Ai foarte mare dreptate.Eram pregatit sa scriu si eu acelasi aspect,probabil cu alte cuvinte.Daca citesti titlul,intelegi una,daca citesti continutul interviului,este cu totul si cu totul altceva.Eu cam de mult nu mai am incredere in cel ce scrie,pana nu-l aud eu cu urechile mele pe cel intervievat.Sa-l aud eu ce spune.Sa intamplat nu o data, sa aud un interviu si sa citesc cu totul altceva,despre ce a ce a spus respectivul.Mai aless daca,cel ce scrie are un istoric in scris,serviabil unui club anume.

morzadobflicster
morzadobflicster  •  28 Ianuarie 2019, 20:41

Scula de jucator, ce mai.. in 6 luni-1 an ajunge la nationala Angliei, si atunci o sa-l vinda Negoita la Liverpool pe 15 mil de coco.. Bravo nea Mircea, ai mai inventat un talent..

2350635698303176
Dinu Lucian Ionut  •  28 Ianuarie 2019, 20:14

Ziar de doi lei

Vezi toate comentariile (8)
Comentează