FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo se revoltă: „Nu e victorie ce a făcut Negoiță” » Situație neclară în club

Jucătorii lui Dinamo nu știu ce vor face în continuare
Jucătorii lui Dinamo nu știu ce vor face în continuare

Articol de - Publicat luni, 11 mai 2020 07:15

Jucătorii lui Dinamo au încasat un salariu restant, cu banii de la fani și de la Ionuț Negoiță, și mai au o lună și jumătate de luat de la club, o lună și jumătate de la stat. Dar viitorul e învăluit în ceață.

Ca să evite scandalul, șefii le-au virat sâmbătă jucătorilor banii pe ianuarie 2020, așa cum a anunțat în exclusivitate GSP.RO. Suporterii din programul DDB au contribuit cu 50.000 de euro, restul de 85.000 de euro a fost rezolvat de club. 

Semn că Ionuț Negoiță și managementul său au reușit să facă rost de bani, au luat dintr-o parte și-au pus la remunerațiile fotbaliștilor. Probabil, patronul își va recupera sumele din drepturile TV ulterioare.

Jucătorii lui Dinamo: „Ce facem în continuare?”

Tot așteptând un semnal de la investitorii spanioli - mesaj care întârzie să apară -, cei din Ștefan cel Mare au realizat că nu mai merge să-i ducă de nas pe fotbaliști în condițiile în care reîncep antrenamentele zilele viitoare. Iar fotbaliștii aveau de gând să apeleze la represalii, la grevă, dacă nu ar fi primit niște bani.

Ne-au plătit un salariu integral și banii de chirii", au explicat jucătorii pentru Gazetă. "Dar pe 15 mai se fac iar trei luni de neplată. Ce vom face în continuare, că nu e bine deloc?! Nu e o victorie că ni s-a achitat abia acum, în mai, salariul din ianuarie", au reacționat fotbaliștii, care nu erau prea veseli după ce și-au văzut banii în cont.Oficialii grupării au transmis că vor face eforturi ca să mai plătească la începutul lunii iunie un alt salariu restant. 

„Dacă zic iunie, sigur va fi iulie, cam așa e la ei", s-au amuzat roș-albii. Următoarea remunerație va fi o altă piatră de încercare pentru suporteri, pentru a strânge noi sume în cadrul programului socios. 

„Nu m-am gândit deloc la plecare. Mă simt extraordinar de bine la Dinamo, cu suporteri extraordinari, ţin să le mulţumesc că au strâns banii pentru licenţă, pentru salarii. Datorită suporterilor Dinamo e în viaţă. Suporterii ne-au ajutat să nu ne scufundăm"
Deian Sorescu, mijlocaș Dinamo

VIDEO. Jucătorii lui Dinamo și-au încasat salariile restante pe luna ianuarie

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Veste proastă la Dinamo: „Clubul nu se poate vinde. Orice tranzacție e imposibilă în acest moment!”

Profită de criza de la Dinamo! Bergodi se mișcă repede și încearcă să facă prima mutare tare la Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
skins_berceni
skins_berceni  •  11 Mai 2020, 20:03
Postat de iar_am_primit_cartonas pe 11 Mai 2020, 12:05

Eduard Apostol, după frecvența și, mai ales, promptitudinea / rapiditatea cu care îmi ștergi comentariile, nu e greu de dedus că ai ceva personal cu mine ! Dacă mi-am exprimat LIBER părerea despre conținutul și valoarea articolelor tale (inclusiv faptul că, eu așa consider, îmi ironizezi, mai tot timpul, echipa de suflet), acest lucru am făcut-o fără să-ți adresez injurii / amenințări ci, dimpotrivă, doar în virtutea DREPTULUI LA LIBERA opinie. Prestația și, mai ales, comportamentul subiectiv / abuziv în exercitarea a ceea ce tu, probabil, consideri meserie de gazetar, mă pune, inevitabil, în postura de a mă întreba (retoric) pe bază de ce anume ai fost angajat la GSP ?! Și nu numai tu. Despre greșelile de gramatică sesizate nici nu mai are rost să pomenesc, observ că, și aici, ești (foarte) sensibil. Îți este mult mai la îndemână să corectezi (la blat), după care...în loc de mulțumire (nu că aș avea nevoie)...da, chiar și în această situație, ai grijă să-mi „dispară” mesajul. Probabil, ca să nu atragi atenția șefilor. Nu e greu să deduc că, în eventualitatea în care aceștia ți-ar cere vreodată socoteală, explicația ta referitor la ștergerea comentariilor mele s-ar baza pe principiul „cuvântul tău vs cuvântul unui user” iar moderarea (în cazul meu, de cele mai multe ori, direct ștergerea / banarea) pe acele șabloane prestabilite / stereotipe care invocă, cum altfel, „jignirea, amenințarea, etc” !! Voi copia acest mesaj și voi intra cu el la secțiunea ”Editoriale”.

În 10 ani nu mi s-au aprobat un comentariu așa lung....o epistolă frate. Eu, am primit cartonaș ,,galben" o data chiar pentru aproximativ un an!!! Am impresia că în cazul tau, hoțul striga hoții și că, ești tu cel care ne banează și nu ești victima care vrei sa pari chiar dacă după scris aduci a zecs.

skins_berceni
skins_berceni  •  11 Mai 2020, 19:53

Cum nu e bine deloc...nu ați spus voi că banii nu sunt importanți? Că nu ați accepta de la cioban 15000 de euro pe lună, că voi jucați cu sufletul pentru dinamo, pentru istorie, culori și fani? Ce oameni falși și ratați domnule ...

iar_am_primit_cartonas
iar_am_primit_cartonas  •  11 Mai 2020, 15:34
Postat de daweroirl pe 11 Mai 2020, 15:27

si te mai miri de ce ai luat cartonas !?:))injuracul de serviciu ...

Oricum, e mai bine să fiu „injuracul de serviciu” decât „jignitorul / calomniatorul național”! Cât crezi că te (mai) protejează ăștia?!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează