FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Jucătorul dorit de FCSB are oferte și din străinătate: "Noi îl lăsăm să plece pentru un preț corect"

Articol de - Publicat marti, 31 iulie 2018 12:54

Transferul mijlocașului ofensiv Darius Olaru la FCSB a revenit de actualitate, după evoluțiile foarte bune ale fotbalistului de la Gaz Metan în acest sezon.

Oficialii clubului din Mediaș spun că sunt gata să se pună la masă pentru a negocia mutarea mijlocașului în vârstă de 20 de ani la formația din București.

"Noi suntem un club mic și serios. Noi de-abia ne-am format un grup. Dacă vine o ofertă de nerefuzat ne punem la masă și analizăm. Dar noi acum trebuie să ne închegăm un lot. E prea devreme pentru un transfer, haideți să mai așteptăm", a declarat președintele Ioan Mărginean pentru GSP.ro.

Pustai l-a promovat pe Olaru

Cristi Pustai, directorul tehnic de la Gaz Metan, a lucrat direct cu Olaru în trecut și spune că jucătorul poate evolua în acest moment la orice echipă din România. În plus îi avertizează pe roș-albaștri că au apărut primele oferte din străinătate pentru Darius.

"Darius e un copil care dacă va mai sta la Mediaș până în iarnă s-ar împlini doi ani de când e aici. Ar putea face pasul nu doar la Steaua, ci și în străinătate. Începe să stârnească și interes din exterior. Clubul ar fi dispus să-l lase să plece pentru un preț corect. Noi nu l-am lăsat sezonul trecut să meargă la Steaua și a mai rămas la noi și a crescut din toate punctele de vedere. Nu pot spune eu care ar fi prețul corect pentru el. Depinde și de unde vine oferta", a declarat Pustai pentru GSP.ro

Pustai i-a făcut și o scurtă caracterizare jucătorului născut la Mediaș: "Darius atât în play-out, cât și în aceste două etape a jucat foarte bine, și-a creat ocazii. A înscris cu Voluntari un gol extraordinar de important. A reușit și o pasă decisivă ieri (n.r. 1-1 cu Chiajna). Uitați-vă că la Mediaș joacă de drept, nu doar datorită regulii jucătorului sub 21 de ani. El poate lovi mingea cu ambele picioare, e un jucător care are preluarea spre poartă. De fiecare dată atacă poarta, nu e un jucător care să joace mult înapoi. Are o tehnică bună". 

"Nu știu dacă i-am impresionat pe cei de la FCSB. Orice jucător îşi doreşte să ajungă acolo! Sper, vreau, normal, să ajung acolo. Trebuie să muncesc şi să demonstrez că pot ajunge la nivelul următor" Darius Olaru la Look TV

36 de meciuri
a jucat Darius Olaru sezonul trecut în Liga 1 pentru Gaz Metan și a marcat un gol

500.000 €e cota de piață a lui Olaru, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  31 Iulie 2018, 22:01
Postat de balauru48 pe 31 Iulie 2018, 15:12

S-a produs o mica greseala. Jucatorul trebuia ofertat de catre non-patronul fc fcsb sa popesti-leordeni inaintea meciului direct, nu acum.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1039281596148354
Cristian Gutui  •  31 Iulie 2018, 17:24

Puneti botul la tot ce scriu asa zisii `jurnalisti` care inventeaza toate cacaturile doar sa fie vorba de F.C.S.B. sau Becali, ca poate poate le citeste si lor cineva articolele... SUNT PENIBILI... !!!

rocky2
rocky2  •  31 Iulie 2018, 15:55

Daca ciobanul a inceput sa transfere de la echipele de playout, unde crede ca va ajunge???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează