FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, 20:00

EXCLUSIV "L-a citit" pe Mircea Rednic? Costel Enache explică ce manevre face dinamovistul: "Vrea să ne schimbăm strategia! Nu țin cont de așa ceva"

Articol de - Publicat joi, 20 decembrie 2018 09:03

Astra și Dinamo vor juca azi, de la ora 20:00, într-un meci important pentru lupta la play-off. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Costel Enache, antrenorul Astrei, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre meciul cu Dinamo și despre situația echipei antrenate de Mircea Rednic. 

- Domnule Enache, urmează meciul cu Dinamo. Ce vă doriți de la acest joc?
- Victoria, normal! Asta ne dorim de la toate partidele, indiferent de numele adversarului.

- Nu ar fi bun și un egal?
- Dacă mă întrebați acum, înainte de joc, nu. Nu știu cum va decurge jocul, dar vorbim de două echipe echilibrate valoric, așa că vom lupta pentru cele trei puncte. Ne obligă statutul la care Astra a ajuns în ultimii ani.

- Putem spune că e finala pentru play-off?
- Nu. E un meci important, dar nu decisiv.

- Derby?
- Mi-ar plăcea ca pasionații de fotbal să spună asta. Dinamo e clar îndreptățită din acest punct de vedere, având în vedere istoria și performanțele clubului. Părerea mea e că și cu Astra se poate vorbi de derby, având în vedere ce a făcut în ultimii ani, însă repet, rămâne la latitudinea fanilor să hotărască.

- Salomao și Alibec sunt suspendați.
- Da, sincer, mi-ar fi plăcut să am o forfecuță cu care să tai cartonașele amândurora, ca să fim noi în avantaj.

- Deci Alibec e mai bun decât Salomao?
- Nu spun asta, doar că, pentru angrenajul formației noastre, Denis este extrem de important. Asta nu înseamnă că nu vom găsi soluții de înlocuire la fel de bune. Avem un lot echilibrat.

- Mircea Rednic a spus la conferința că și Montini este incert.
- Cred că astfel de discursuri sunt aruncate ca să ne adoarmă și ca să ne schimbăm strategia. Nu țin cont de așa ceva.

"Gazonul e în stare bună!"

- V-a speriat victoria netă a lui Dinamo cu Craiova, 3-0?
- Nu mă sperii atât de ușor, dar e un semnal de alarmă. Rednic nu mai are nevoie de nicio prezentare, a demonstrat până acum de atâtea ori ce valoare are. Este important ca noi să fim concentrați pe ce am pregătit pentru a bloca ideile tactice ale adversarului. 

- Gazonul de la Giurgiu cum se prezintă?
- E în stare bună, așa cum a fost mereu! A fost curățat două zile la rând pentru că a nins, încălzirea e pornită. Acum, în timp ce vorbim, gazonul e impecabil. Nu știu ce va fi însă dacă va ninge cu două, trei ore înainte de joc. 

"Nu doresc să comentez prețul biletelor la partida cu Dinamo. Dacă așa au hotărât secțiile de marketing și ticketing, înseamnă că au o strategie care este cu siguranță bună pentru Astra"Costel Enache, antrenor Astra Giurgiu

"Faptul că oficialii Astrei au mărit atât de mult prețurile biletelor la meciul de joi mi se pare un lucru foarte urât! Ne tot plângem că nu vine lumea pe stadioane, dar noi facem orice să-i îndepărtăm!" Ionel Dănciulescu, team-manager Dinamo

"Fiecare club își face cum vrea strategia. Dinamoviștii să lase miștourile în spatele blocului, să fie un pic mai inteligenți!" Dani Coman, președinte Astra

50 de lei vor trebui să scoată din buzunar ultrașii lui Dinamo care vor vrea să fie diseară pe stadionul "Marin Anastasovici". În mod normal, biletele la Giurgiu costau între 5 și 15 lei

2victorii, 2 egaluri și 1 înfrângere are Enache pe banca Astrei

Echipe probabile:

clipboard02
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
danut82
danut82  •  20 Decembrie 2018, 17:06

La meciul urmator in groapa ,sa plateasca si jucatorii si antrenorii echipei Astra biletul de intrare,cate 500 de euro!Este deranjat dar este strategie lor(oricum nu scapa fara "bezele" din tribuna oficialii gazda)

corectu
corectu  •  20 Decembrie 2018, 14:29

La acest meci n-ar fi nevoie de arbitru,pentru ca se vor returna punctele date la meciul de acum 3 ani Dinamo-Astra 1-4 antrenor fiind tot...Rednic.Astra a luat titlul.Intrebati-l pe Sumudica.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Decembrie 2018, 12:48
Postat de zgabearta.iftode pe 20 Decembrie 2018, 12:36

Pe rednic il citrste numai Fesnic!! Aoleuuu, nu cumva fluiera el!? Atunci tactica e clara! In min.25 Dinamo are 5 eliminati, sa se-nvete minte sa mai traga ea la play-off!!

Fesnic a fost aseară, Avram a fost etapa trecută dar nu prea a avut ce face (a dat doar niște galbene aiurea), răman Bîrsan, Chivulete, Găman, băieții de intervenție ai lui Deaconu ! Ar trebui ca acest meci să îl conducă măcar Radu Petrescu !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează