FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV La Dinamo NU vine Moș Crăciun! 2018 aduce schimbări dramatice în "Ștefan cel Mare"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 11:30

Negoiță e în discuții cu investitori din străinătate pentru a ceda acțiunile, iar Dănciulescu s-a întâlnit ieri cu reprezentanții Iașiului. 

Anul 2018 va aduce schimbări majore la clubul din Ștefan cel Mare. În așteptarea unui cumpărător care să preia gruparea, Ionuț Negoiță e cel ce se ocupă direct de "câini", patronul roș-albilor discutând și cu diverși oameni de afaceri din străinătate. Doar că până în prezent nu au fost negocieri propriu-zise, ci doar simple întrebări și răspunsuri.

Următorul pe lista plecărilor din "Ștefan cel Mare" ar putea fi Ionel Dănciulescu. Acesta a fost ieri la Iași pentru a discuta cu reprezentanții clubului Poli și cu primarul Mihai Chirica despre posibilitatea de a veni ca președinte de imagine în Copou din 2018. Întâlnirea a avut loc, nu s-a ajuns la un deznodământ, însă moldovenii consideră că a fost doar o primă discuție, posibilitatea de a-l aduce pe Danciu-gol la Iași rămânând deschisă. A rămas să mai fie o discuție după ultima etapă din 2017

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală măsurile dure care urmează să fie implementate la Dinamo în iarnă și cine sunt jucătorii pe care Negoiță vrea să-i vândă neapărat.

 Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
demolarii
demolarii  •  10 Decembrie 2017, 01:09

Ce mi-e Prunea sau Dănciulescu? Pai pe Prunea Negoiță l-a dus la Iași, și pe Dănciulescu la fel....

178516522518224
Dinu Ion  •  09 Decembrie 2017, 20:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suzana2a
suzana2a  •  09 Decembrie 2017, 18:14

*** se plimba iar libere pe site-ul gsp??.... Se gandesc, probabil, cum a reusit marca de aragaz fcsb sa iasa pe locul 2 alergand singura de bezmetica!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează